Tragèdia familiar

Moren cinc membres d’una família, entre ells tres nens, en l’incendi d’una vivenda a Londres

Una persona continua en parador desconegut i una altra va aconseguir sortir-ne abans que arribessin els bombers

1
Es llegeix en minuts
EFE

Cinc membres de la mateixa família, entre els quals hi havia tres nens, van morir aquest diumenge a conseqüència d’un incendi que es va originar a la vivenda familiar al barri de Hounslow, a l’oest de Londres. Per ara es desconeixen les causes que van ocasionar les flames, segons ha informat avui la policia britànica.

Fins a la casa es van desplaçar 10 camions de bombers i uns 70 operaris de la Brigada Antiincendis de la capital britànica. Quan van arribar, es van trobar els cinc cadàvers a la primera planta de la vivenda i van observar que la llar havia quedat totalment calcinada per les flames.

Una persona continua en parador desconegut i una altra va aconseguir abandonar la propietat abans que arribessin els bombers. A aquesta última la van traslladar a l’hospital, tot i que la seva vida no corre perill, tal com ha indicat la policia metropolitana.

Notícies relacionades

Rishi Sunak, primer ministre britànic, ha compartit el seu sentiment a través de la xarxa social X (abans Twitter) i ha afirmat sentir-se «destrossat» a l’assabentar-se que «cinc persones, entre elles, nens, van morir en un incendi en una casa de Hounslow la nit passada».

El comissari dels bombers, Andy Roe, ha dit que és un «incident terriblement trist» i que l’origen del foc està sent investigat i es manté «la ment oberta» davant qualsevol hipòtesi.

Temes:

Londres Família