Violència armada

Vídeo | Almenys quatre morts en un tiroteig massiu a Filadèlfia

Almenys 2 morts i 28 ferits en un tiroteig en una festa de barri a Baltimore

«Jesús, pistoles i bebès»: com la identitat va guanyar la batalla pel control d’armes als EUA

Vídeo | Almenys quatre morts en un tiroteig massiu a Filadèlfia
1
Es llegeix en minuts
France Presse

Quatre persones van morir i quatre més van resultar ferides en un tiroteig massiu aquest dilluns a la nit a la ciutat de Filadèlfia, en un nou capítol de la violència armada als Estats Units, segons van informar mitjans locals.

El portaveu de la policia de Filadèlfia, Miguel Torres, va confirmar a l’AFP que hi va haver múltiples víctimes amb impactes de bala, però no en va donar cap xifra ni detalls.

Els mitjans ‘The Philadelphia Enquirer’, la CNN i d’altres van informar que un sospitós del tiroteig, ocorregut al barri Kingsessing a l’est de la ciutat, havia sigut detingut.

L’‘Enquirer’ va dir que la policia va detenir un home que vestia una armilla a prova de bales i va confiscar un rifle i un revòlver, a més de revistes sobre municions en un carreró.

La publicació va descriure l’escena del crim com a extensa, amb diverses persones ferides en diferents ubicacions.

Notícies relacionades

Durant el cap de setmana dues persones van morir i 28 van resultar ferides en un tiroteig durant una festa de carrer a Baltimore.

Els Estats Units acumulen 339 tirotejos massius aquest any, segons l’organització Gun Violence Archive, que cataloga com a tiroteig un fet de violència armada en què almenys quatre persones moren o resulten ferides.