A Saint Louis

Esgarrifós vídeo d’un home matant un sensesostre als EUA

Esgarrifós vídeo d’un home matant un sensesostre als EUA

TWITTER

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un esgarrifós vídeo que mostra un home matant una persona sense llar en un carrer de Saint Louis (Missouri, EUA) s’ha tornat viral. El senador republicà de Missouri, Josh Hawley, va retuitejar el vídeo aquest dimarts i va demanar la renúncia de Kim Gardner, la fiscal de Saint Louis, perquè considera que no persegueix amb fermesa els delictes violents, segons The Associated Press. Els fets van passar dilluns.

El vídeo, de gairebé minut i mig, comença amb tres persones al quadro, unes de les quals està asseguda en una vorada que separa la calçada de la vorera. Finalment, un dels tres homes s’allunya. La persona que grava el vídeo li diu a una altra persona que truqui a la policia perquè un home que està dret al costat de l’altre home té una pistola a la mà. La persona amb la pistola sembla no prestar atenció al que passa al seu voltant.

L’autor dels trets se situa tranquil·lament al costat de la víctima mentre carrega la pistola. Moments després, apunta l’arma al cap de l’home assegut a la vorera, i se sent un tret. «Ai déu meu. Simplement l’ha matat», es pot sentir dir al testimoni que grava.

Notícies relacionades

La policia de Sant Louis va detenir l’home entrant a una biblioteca. Es tracta d’un jove de 23 anys, Deshawn Thomas, de 23 anys. La víctima era David Saldana, un home d’uns 40 anys, informa ‘La Opinión’.

Una investigació preliminar, informa  Fox News Digital, va determinar que la víctima i un sospitós s’havien embrancat en una baralla en una gasolinera Shell pròxima just abans del tiroteig.