Mundial 2022

L’AIPS dona el condol a la família del periodista Khalid Al Missam mort a Qatar

El fotoperiodista del mitjà qatarià Al Kass TV és la segona mort que es produeix en el gremi després de la de Grant Wahl

  • Mor a Qatar el periodista Grant Wahl, defensor del col·lectiu LGBTI, i la família denuncia que va ser assassinat

L’AIPS dona el condol a la família del periodista Khalid Al Missam mort a Qatar

Europa Press

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’Associació Internacional de la Premsa Esportiva (AIPS) ha enviat un comunicat per donar el condol a la família i amics del fotoperiodista qatarià Khalid al-Misslam, segon informador mort durant el Mundial 2022.

Després de la mort del nord-americà Grant Wahl dissabte passat, a l’esvair-se durant el partit Països Baixos-Argentina, un segon periodista que estava acreditat va morir el cap de setmana.

Al-Misslam, de 44 anys, «va morir sobtadament» diumenge, va confirmar Al-Kass TV, el mitjà per al qual treballava.

Les circumstàncies entorn de la seva mort no han sigut aclarides, però l’AIPS va confirmar que no estava treballant en el moment de la seva mort i, segons els informes, va morir d’un atac de cor.

«Creiem en la misericòrdia i el perdó d’Al·là per a ell, i enviem les nostres més profundes condolences a la seva família», va publicar The Gulf Times.

Dos morts en dos dies

Notícies relacionades

D’altra banda, fa poc del primer periodista que va morir a Qatar el periodista Grant Wahl, defensor del col·lectiu LGTBI, i la família va denunciar que va ser assassinat.

Finalment, l’AIPS recorda que fa tres setmanes el director tècnic d’ITV, Roger Pearce, que havia de començar la seva vuitena cobertura en un Mundial, també va morir a Qatar, segons va confirmarel mateix mitjà.