Tragèdia a Hollywood

L’FBI conclou que Alec Baldwin va prémer el gallet de l’arma que va matar Halyna Hutchins

L’actor nord-americà havia assegurat en una entrevista al desembre que no havia premut el gallet

  • ¿Podria produir-se un tret mortal com el d’Alec Baldwin a Espanya?

L’FBI conclou que Alec Baldwin va prémer el gallet de l’arma que va matar Halyna Hutchins
1
Es llegeix en minuts
EFE

Nou capítol en el tret fatal que va realitzar Alec Baldwin en el rodatge de la pel·lícula ‘Rush’ a l’octubre i que va acabar amb la vida de la directora de fotografia Halyna Hutchins: les proves forenses de l’FBI han conclòs que la pistola «no es podia disparar si no es premia el gallet». Així ho asseguren els informes als quals ha tingut accés el diari la televisió nord-americana ‘ABC News’. En canvi, en una entrevista que Baldwin va concedir al mateix mitjà al desembre, l’intèrpret va reiterar que no l’havia premut. «No es va prémer el gallet. No vaig prémer el gallet», va assegurar.

El cas va ser classificat com a accident per part de l’Oficina de l’Investigador Mèdic de Nou Mèxic perquè «la revisió dels informes policials disponibles no oferia cap demostració convincent que l’arma de foc hagués sigut carregada intencionalment amb munició real en el set», indicava l’informe.

Les autoritats locals no han pres cap decisió d’acusació en el cas i els detectius esperen registres telefònics de Baldwin com a part de la investigació. En aquest sentit, l’intèrpret va trigar més de tres mesos a entregar el dispositiu a la policia.

Notícies relacionades

El tràgic accident va tenir lloc a Nou Mèxic, quan l’intèrpret disparava, durant la gravació d’una escena, una arma de foc que havia de ser de fogueig però que, per motius desconeguts de moment, estava carregada.

La víctima va ser la directora de fotografia, Halyna Hutchins, de 42 anys, que va morir per les greus ferides a conseqüència del tret mentre era traslladada en helicòpter a l University of New Mexico Hospital d’Albuquerque. A més, també va resultar ferit el director de la pel·lícula, Joel Souza, que va estar ingressat en estat greu a l’hospital de Santa Fe.