Noves imatges

Així va reaccionar Alec Baldwin a l’assabentar-se de la mort de Halyna Hutchins

L’octubre passat, l’actor va matar accidentalment la directora de fotografia de la pel·lícula que estava rodant

Així va reaccionar Alec Baldwin a l’assabentar-se de la mort de Halyna Hutchins

AFP / ANGELA WEISS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’octubre del 2021, Alec Baldwin va matar accidentalment Halyna Hutchins, la directora de fotografia de la pel·lícula que estava rodant, ‘Rust’, i va provocar també ferides al director del film, a l’utilitzar una arma suposadament descarregada. El cas va causar una gran commoció arreu del món, i es repetia sempre la mateixa pregunta: «¿Com s’ha pogut produir un accident així?».

La investigació sobre el desafortunat incident continua oberta i ara s’ha filtrat el vídeo que mostra la reacció de Baldwin quan li van comunicar la mort de Hutchins mentre l’oficial del xèrif del comtat de Santa Fe l’estava interrogant. «Li he de donar una trista notícia. Ella no ho ha aconseguit [referint-se que no havia sobreviscut al tiroteig]», li va dir una de les agents.

La frase deixa completament perplex l’actor, que crida «¡No!» mentre es tapa la boca completament desconcertat i es queda un llarg moment en silenci, en xoc. «Ho sento», és el que se sent després.

Assaig previ

Quan l’oficial li pregunta si pot fer alguna cosa per ell, Baldwin li respon just abans d’abandonar la sala de l’interrogatori: «Vull trucar a la meva dona i després anar-me’n».

Notícies relacionades

Baldwin i els productors de la pel·lícula han negat en reiterades ocasions que es tracti d’un cas d’«imprudència». De fet, han al·legat que, quan es va produir l’accident, havien assegurat a l’actor que tenia a les seves mans una «arma freda», argot que significa que no està carregada.

Fa tan sols uns dies, també va sortir a la llum que Baldwin va assajar prèviament amb el revòlver del qual sortiria la bala que va posar fi a la vida de la directora de fotografia Halyna Hutchins, durant la gravació de la pel·lícula ‘Rust’ l’octubre passat a Nou Mèxic (Estats Units).