Filmava una sortida de sol

Un home mor enterrat per una duna en una platja de Florida

Un home mor enterrat per una duna en una platja de Florida

REUTERS/Pascal Rossignol

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un home que filmava l’alba prop d’una duna a les platges de l’illa de Hutchinson, a la costa est de Florida (EUA), va morir després de quedar sepultat sota la sorra que es va desplomar sobre ell, va informar aquest dimarts l’oficina de l’agutzil del comtat de Martin.

L’home de 35 anys i resident a la ciutat de Stuart, la identitat del qual no ha sigut divulgada, es trobava gravant un vídeo de l’alba en aquesta barrera de dues illes a la costa est quan presumiblement «una duna de sorra es va esfondrar sobre ell» i va morir asfixiat, van assenyalar en un comunicat les autoritats.

Va ser un banyista qui aviat dilluns al matí «va notar que una part del cos de la víctima sobresortia de la sorra i va demanar ajuda».

Notícies relacionades

Els detectius encarregats de la investigació descarten que es tractés d’un crim i tot indica que «la víctima feia un vídeo de la sortida del sol sota d’una duna» quan aquesta es va esfondrar, va indicar l’oficina de l’agutzil.

Malgrat que encara s’esperen els resultats de les proves de toxicologia del forense, «no és probable que els resultats canviïn les circumstàncies» d’un «tràgic accident».