Ritual

25 ferits al caminar sobre brases en un ‘team building’ d’una empresa a Suïssa

  • Tretze dels convidats a la festa celebrada a Zuric van haver de ser traslladats a l’hospital amb lesions greus

25 ferits al caminar sobre brases en un ‘team building’ d’una empresa a Suïssa

POLICÍA CANTONAL DE ZÚRICH

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Almenys 25 persones van resultar ferides aquest dimarts en una festa privada celebrada a la ciutat suïssa de Zuric arran que caminessin sobre carbons incandescents com a part d’un ritual, segons han informat les autoritats locals. Del total de persones ferides, 13 van haver de ser traslladades a un hospital amb ferides greus. A més, el dolor de les cremades no es va produir immediatament, sinó amb un retard, ha informat ‘Tages Anzeiger’.

Notícies relacionades

A prop de les 18.00 hores (hora local), el centre d’operacions de Protecció i Rescat de Zuric va rebre una trucada informant que diverses persones havien patit cremades greus després de caminar sobre brases. A causa de l’alt nombre de ferits, les autoritats sanitàries van mobilitzar deu ambulàncies, un vehicle de rescat gran i dos equips mèdics d’emergència.

La Policia de Zuric no va voler comentar l’incident, però segons va saber el diari esmentat, es tractaria d’una espècie d’esdeveniment de ‘team building’ d’una empresa que hauria d’haver estat sota supervisió.

Temes:

Suïssa