Amb sirenes antiaèries de fons

El cantant d’U2 Bono fa un concert sorpresa al metro de Kíiv

Durant el recital, l’artista ha convidat un soldat ucraïnès a cantar una versió d’‘Stand by me’

  • DIRECTE | Últimes novetats de la guerra Ucraïna – Rússia

  • CLAUS | Per què hi ha guerra entre Rússia i Ucraïna

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El cantant irlandès Bono, vocalista del grup U2, ha fet aquest diumenge un concert en una estació del metro de Kíiv, durant el qual ha elogiat la lluita d’Ucraïna per la «llibertat» i ha demanat que arribi aviat la pau.

Des de l’andana d’una estació del metro de la capital ucraïnesa, el músic llegendari de 61 anys va interpretar diversos clàssics del grup, com ‘Sunday Bloody Sunday’, ‘Desire’ o ‘With or without you’; al costat del guitarrista The Edge,

«Ucraïna està lluitant per a tothom»

«El poble d’Ucraïna no només està lluitant per a la seva llibertat, està lluitant per a tots els que estimem la llibertat», ha dit el cantant.

Bono també ha fet referència als conflictes que han assolat el país, Irlanda, i els problemes que s’han desencadenat amb el seu poderós veí britànic.

«Resem perquè aviat disfrutin d’una mica d’aquesta pau», ha afegit.

Cantant amb soldats ucraïnesos

L’actuació inesperada de Bono –-que durant tota la carrera ha col·laborat en múltiples causes, entre elles la lluita contra la pobresa i la sida-– ha tingut lloc mentre se sentien sirenes antiaèries a Kíiv, i quan a l’est del país els combats creixien.

Notícies relacionades

En un moment del concert, Bono ha convidat un soldat ucraïnès a cantar una versió d’‘Stand by me’.

Entre el públic reduït que ha assistit a l’actuació hi havia membres de les forces armades ucraïneses. «Són algunes bones emocions, això és tot», ha valorat un d’ells davant els mitjans.