Comunicació global

Trump ultima una plataforma per tenir la seva pròpia xarxa social

Twitter va cancel·lar el seu compte al considerar que l’expresident va orquestrar l’assalt al Capitoli

Trump ultima una plataforma per tenir la seva pròpia xarxa social
1
Es llegeix en minuts

L’expresident dels Estats Units, Donald Trump, tornarà a tenir presència a les xarxes socials en dos o tres mesos, però aquesta vegada ho farà creant la seva pròpia plataforma a internet. Així ho va anunciar Jason Miller, un dels principals exassessors de l’expresident nord-americà en unes declaracions diumenge a la cadena conservadora Fox. «Crec que tornarem a veure el president Trump a les xarxes socials en uns dos o tres mesos, però amb la seva pròpia plataforma», va explicar Miller al programa #MediaBuzz de Fox News.

«I això crec que serà un dels focus més candents a les xarxes socials –va remarcar–, ja que redefinirà per complet el joc [polític], tots estaran esperant i mirant per veure què fa exactament el president Trump», va afegir Miller, que, no obstant, no podia proporcionar gaires més detalls en aquest moment, però va revelar que Trump ha tingut «reunions d’alt nivell» en la seva residència de Mar-a-Lago, a l’estat de Florida, amb diversos equips per tractar el seu nou projecte.

Notícies relacionades

L’exassessor va assegurar, a més, que hi ha «moltes empreses» que s’han interessat per aquest projecte de l’expresident republicà. «Aquesta nova plataforma serà gran», va dir Miller, i atraurà «desenes de milions de persones». Mentre es materialitza el seu nou projecte, Trump continuarà donant suport als candidats del partit republicà a les diferents institucions.

La xarxa social Twitter va cancel·lar el compte de Donald Trump després dels disturbis ocorreguts al Capitoli el passat 6 de gener, que encara estan sent investigats. Aquesta plataforma havia eliminat prèviament alguns dels missatges del llavors president en els quals insistia que li havien robat el triomf en els últims comicis presidencials.