presumpte assassinat

'Cas Madeleine McCann': la policia alemanya excava a la recerca de la nena

S'investiga un ciutadà teutó relacionat amb la desaparició de la nena britànica

zentauroepp54274180 germany police officers search an allotment garden plot in s200728153916

zentauroepp54274180 germany police officers search an allotment garden plot in s200728153916 / Peter Steffen

1
Es llegeix en minuts

La Policia ha registrat aquest dimarts una parcel·la als voltants de Hannover (centre del país) en relació amb el cas de la desaparició i el presumpte assassinat de la nena britànica Madeleine McCann el 2007, per la qual està sent investigat un ciutadà alemany.

Segons ha informat el diari local ‘Hannoversche Allgemeine’, agents de l’Oficina Federal de la Policia Criminal (BKA) i de la Policia regional de l’estat federat de la Baixa Saxònia han participat en el registre de la parcel·la enjardinada, que ha sigut desbrossada i excavada en el curs de les indagacions.

Una portaveu de la Fiscalia de Braunschweig ha confirmat que l’operació està relacionada amb Christian B., l’alemany de 43 anys amb antecedents d’abusos sexuals a menors del qual sospita que va segrestar i va assassinar la nena a l’Algarve portuguès fa 13 anys.

No obstant, la portaveu, les declaracions de la qual han sigut citades pel diari ‘Bild’, no ha especificat quina és la relació del sospitós amb la parcel·la ni quin era l’objectiu del registre per part dels agents, que han sigut fotografiats fent servir pales i un gos de recerca.

Disset condemnes

Notícies relacionades

El sospitós, amb 17 condemnes per diferents delictes, des d’agressió fins a abusos sexuals, compleix en l’actualitat condemna per tràfic de drogues a la ciutat de Kiel (nord d’Alemanya). El senyal del seu telèfon mòbil l’ubica a prop del lloc on va desaparèixer la Madeleine.

No obstant, la fiscalia encara no ha presentat una acusació formal contra Christian B., perquè encara no té indicis suficients de la seva presumpta autoria.