historial delictiu

El sospitós de matar Madeleine va violar una àvia a prop de la casa on va desaparèixer la nena

Christian Brueckner va ser processat per una brutal agressió sexual a una turista de 72 anys el 2005 al complex turístic Praia da Luz

També se l'investiga per la desaparició d'una menor de cinc anys a Alemanya fa dues dècades

zentauroepp53647913 madeleine200604135538

zentauroepp53647913 madeleine200604135538 / RAFAEL MARCHANTE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El presumpte assassí de Madeleine McCann, un home de 43 anys que està sent investigat per la fiscalia de la ciutat alemanya de Braunschweig, va executar una brutal violació en una casa davant la platja a menys d’un quilòmetre i mig d’on va desaparèixer la nena anglesa el 2007, segons avança ‘Infobae’.

A més se l’investiga per la desaparició d’una altra menor de cinc anys a Alemanya durant 2005.

L’alemany Christian Brueckner va ser arrestat per aquesta violació comesa a Portugal el 2005. La seva víctima era una nord-americana de 72 anys, a qui va lligar, va colpejar, va agredir sexualment i finalment va robar. No va ser detingut i processat fins deu anys després, arran de les proves de l’ADN fetes a un cabell que es va trobar al lloc dels fets.

L’anomenada Casa Jacaranda, on hi havia la dona, es troba a la turística localitat portuguesa Praia da Luz i és a només deu minuts a peu del complex d’apartaments Ocean Villa, on dormia Madeleine McCann quan va ser segrestada fa 13 anys.

La proximitat de les dues construccions evidenciaria que Brueckner estava familiaritzat amb les carreteres de Praia da Luz, estimant que havia circulat per la zona a la recerca de llocs per irrompre i robar.

El setmanari alemany ‘Der Spiegel’ va informar que Brueckner té un ampli historial delictiu, amb uns 17 casos, des d’agressions a robatoris o assumptes relacionats amb drogues.

Notícies relacionades

El seu primer judici per un delicte sexual va ser el 1994, quan tenia 17 anys, quan va ser condemnat a Baviera per abusar d’un nen. L’últim cas relacionat amb menors va ser un procés per tinença de pornografia infantil el 2016.

Christian Brueckner va viure i va treballar entre 1995 i 2007 al sud de Portugal, on hauria comès diversos delictes, robatoris en hotels i apartaments i la violació de l’àvia nord-americana fa 15 anys. Es va mudar en les setmanes al voltant de la desaparició de McCann i va tornar a Alemanya, on va cometre crims vinculats amb el narcotràfic.