13 d’ag 2020

Anar al contingut

Itàlia registra 49 morts i 262 contagis en les últimes 24 hores

Els morts per coronavirus des de l'inici de la crisi pugen a 34.610, mentre que el total de persones que han contret el virus és de 238.011

El Periódico

Itàlia registra 49 morts i 262 contagis en les últimes 24 hores

GIUSEPPE LAMI

Itàlia ha registrat 49 morts per coronavirus i 262 nous contagis en les últimes 24 hores, cosa que suposa un lleuger augment respecte a les dades de divendres, segons ha informat aquest dissabte Protecció Civil, en una informació que recull Efe.

D’aquesta manera, quatre mesos després que es detectés el que oficialment va ser el primer cas, el 21 de febrer al poble de Codogno, a la Llombardia, els morts per coronavirus a Itàlia pugen a 34.610, mentre que el total de persones que han contret el virus és de 238.011.

D’aquests nous casos, 165 es van produir a la Llombardia, on també es van registrar 23 morts i continua sent així la regió d’Itàlia amb més de la meitat dels contagis de tot el país.

Itàlia continua tenint una mitjana de 300 contagis diaris i desenes de morts. Després de dos mesos de confinament, Itàlia ha començat progressivament a obrir-se i en l’actualitat és a la fase 3 de la desescalada, amb gairebé totes les activitats en marxa, però sempre respectant les normes de seguretat per evitar els contagis. 

‘Coronavirus avui’

Subscriviu-vos a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions