terrorisme a l'àsia

Un grup d'homes armats ataca un hotel de luxe al sud-oest del Pakistan

Les autoritats no han informat encara si s'han registrat víctimes entre els hostes o els agents de seguretat de l'edifici situat a la província del Balutxistan

zentauroepp48107619 al menos un muerto en el asalto a tiros a un hotel de cinco 190511170433

zentauroepp48107619 al menos un muerto en el asalto a tiros a un hotel de cinco 190511170433

1
Es llegeix en minuts
Efe

Diversos homes armats han atacat avui un hotel de luxe situat a la conflictiva província de Balutxistan, al sud-oest del Pakistan, mentre continua el tiroteig amb les forces de seguretat sense que se sàpiga encara si hi ha hagut víctimes. L’atac dut a terme per “dos o tres terroristes” a l’hotel de luxe Pearl Continental, fortament custodiat i situat a la ciutat costanera de Gwadar, va començar cap a les 16.45 hora local (11.45 GMT), va afirmar a EFE un oficial de la Policia del districte, Nasir Ali.

Els “terroristes van iniciar primer un tiroteig contra el Pearl Continental i després van entrar a l’hotel. Les forces de seguretat han arribat al lloc i els combats continuen”, va explicar. Ali va assegurar que no han rebut encara informació que hi hagi víctimes civils o entre les forces de seguretat. "De moment, no han tret de l’hotel cap cadàver ni ferit", va concloure l’oficial.

Menys poblada

Notícies relacionades

El Balutxistan, la regió més extensa i menys poblada del país asiàtic, és escenari d’atacs habituals de grups secessionistes, així com de grups armats islamistes i xarxes mafioses que operen a tot el país, la qual cosa la converteix en una de les més inestables i insegures del Pakistan.

El mes passat, també al Balutxistan, un grup d’homes armats va matar a trets 14 persones després de parar els autobusos en què viatjaven i mirar les seves targetes d’identitat. Entre els morts, majoritàriament civils, hi havia un oficial de l’Armada pakistanesa i un guardacostes.