Els cossos dels dos gallecs morts a Sri Lanka ja són a Espanya

La jove parella serà enterrada al municipi de Pontecesures, a Pontevedra, aquest dissabte

jovenes srilanka

jovenes srilanka

1
Es llegeix en minuts
Agencias

L’Ajuntament de Pontecesures (Pontevedra) està organitzant el dispositiu d’acollida delscadàvers  de María González Vicente i Alberto Chaves Gómez, la parella espanyola víctima dels atemptats  de Sri Lanka.atemptats Sri Lanka.

Alberto, de 31 anys i natural de Rianxo (la Corunya), treballava a la filial de Profand a l’Índia i la seva parella, María, de 32 anys, ho feia a l’empresa de la seva família, a Padrón, especialitzada en equipaments de treball.

Ella havia anat a visitar el seu nòvio i tots dos estaven de vacances a Sri Lanka, i estaven esmorzant quan es va produir l’atac a l’hotel on s’allotjaven.

El condol de Borrell

El ministre d’Exteriors ha publicat aquest tuit confirmant l’arribada dels cadàvers:

Les restes mortals dels dos joves gallecs han arribat a les 7.50 hores a l’aeroport de Madrid, des d’on han sigut traslladats al tanatori d’Iria Flavia, a Padrón, on familiars i amics els podran retre homenatge a partir de les 17.00 hores, ha dit l’alcalde de Pontecesures, Juan Manuel Vidal.

Està previst que el trasllat dels cadàvers des del tanatori de Padrón fins al cementiri de Pontecesures es produeixi demà, dissabte, al voltant de les 18:00 hores, i mitja hora més tard està programat un funeral que serà oficiat per l’arquebisbe  de Santiago de Compostel·la, Julián Barrio.

Notícies relacionades

"La família està passant aquests dies el seu particular viacrucis, i per això com abans els puguin tenir aquí i vetllar-los abans podran girar pàgina de tot això", ha afegit l’alcalde de Pontecesures, un poble en el qual segueix instal·lada una "sensació estranya" després de dies "de molta incertesa i volatilitat".

En els atemptats perpetrats diumenge passat contra esglésies i hotels de luxe a Sri Lanka hi van morir 253 persones, segons un balanç corregit de les autoritats del país.