Alerta nacional

Almenys 22 morts en una explosió al costat d'una planta química a la Xina

L'incident es va produir a prop de la fàbrica del grup Hebei Shenghua Chemical a Zhangjiakou

035d37d2-b4d6-4285-b022-c56f62d87675-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Almenys 22 persones van morir i 22 més van resultar ferides en una explosió que hi va haver prop d’una planta química a la ciutat xinesa de Zhangjiakou, a la província del nord Hebei, van informar les autoritats locals.

L’incident es va produir a prop de la fàbrica del grup Hebei Shenghua Chemical a Zhangjiakou, una ciutat situada uns 200 quilòmetres al nord-oest de Pequín, i va afectar 50 camions de mides diferents, va dir el Departament de Propaganda xinès en el seu compte de la xarxa social Weibo. 

Balanç de l’explosió

En l’accident també van cremar 50 vehicles. Els ferits van ser traslladats a l’hospital per rebre tractament després de l’explosió, segons el comunicat.

Notícies relacionades

Les restes carbonitzades i fumejants de camions i automòbils van quedar dispersades en una carretera mentre els bombers treballaven en l’escena, segons les fotos publicades a Twitter per l’emissora estatal CGTN. Actualment els cossos de bombers han aconseguit apagar tots els focs a la zona.

"Els treballs de recerca i rescat al lloc i la investigació de la causa de l’accident encara estan en curs", va dir el departament en el comunicat.

Temes:

Xina Explosions