CARTA

Aquesta és la carta d'una mare al seu fill, separats a la frontera dels EUA

La Levis recorda al seu fill Samir que no l'ha abandonat i que espera retrobar-se aviat amb ell

a1

a1
a2

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’enduriment de les polítiques immigratòries als Estats Units està causant estralls entre les famílies dels immigrants indocumentats, que veuen com els prenen els seus fills. La separació dels fills resulta traumàtica per a les dues parts i una mare, la Levis, ha decidit dedicar-li unes paraules al seu fill Samir amb l’esperança que les pugui arribar a llegir.

"Lamento, fill meu, això que està passant. Em dol en l’ànima aquesta separació, però vull que sàpigues que no t’he abandonat", mostra l’escrit. 

A la carta, difosa a Twitter per l’advocat Michael Avenatti insisteix que "el vol veure per dir-li a la cara que és el seu orgull, el seu motor" i assegura que "sap que està patint perquè l’estima". "Sento que m’han arrencat un tros del meu cor", prossegueix. "M’enorgulleix tenir-te com a fill. Escoltar que dius que soc una guerrera m’omple de coratge per continuar lluitant cada dia".

Notícies relacionades

La mare li relata converses amb els seus familiars: "Em va dir la mami que la Lola, la teva gosseta, ja ha tingut cadellets. Són tres. Quan sortim ja seran ben grossos. Quan sortim et portaré a l’aquari, com et vaig prometre, això és el que sempre m’has demanat de veure: els animals, els dofins, els peixos, els pingüins. Encara que dius que tens por que et mengin". 

"Ets el meu príncep, el meu guerrer, l’amor de la meva vida, la meva raó de ser, i molt aviat direm així, com et dic: ¿Qui és l’amor de la teva vida? I tu respons: ¡Tu, mama! I jo et dic: ¡Tu!", conclou la Levis, amb l’esperança de tornar a veure aviat el seu fill.