Vuit ferits al descontrolar-se un telecadira a Geòrgia

El transport va començar a llançar disparats diversos esquiadors

georgia

georgia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un telecadira en una estació d'esquí a Geòrgia, antiga república russa, va provocar aquest divendres almenys vuit ferits al descontrolar-se i començar a funcionar a gran velocitat i en sentit contrari. Això va fer que els esquiadors que l'utilitzaven com a descens no poguessin saltar amb normalitat i molts acabessin xocant contra els topalls.

La instal·lació va canviar de sentit i velocitat quan l'estació d'esquí de Gudauri, al Caucas, estava plena d'esquiadors. Els usuaris del telecadira van ser tornats des del cim cap a la part baixa de la pista fins que una de les cistelles va quedar encallada a prop de la cabanya de la instal·lació.

A partir de llavors, les cistelles van anar xocant les unes contra les altres, cosa que va fer que alguns esquiadors s'estavellessin contra els ferros. Altres van tenir més sort i van aconseguir saltar de manera segura quan s'acostaven a la cabanya. Però, els que es van emportar la pitjor part van ser els que van sortir disparats pels aires a mesura que el telecadira s'accelerava.

Notícies relacionades

Segons mitjans locals, hi ha almenys vuit ferits, dos d'ells greus. Un és un home amb fractura oberta i ferides al cap, i la segona és una dona embarassada que va rebre un fort cop. 

Les autoritats georgianes ja han iniciat la investigació per aclarir els fets, però avancen que el telecadira va passar l'última revisió el desembre passat.

Temes:

Geòrgia