vent indiscret

Un vídeo descobreix la calvície de Trump

La imatge capatada la setmana passada mostra el president dels Estats Unit pujant a l'avió presidencial enmig d'una ventada que el despentina completament

zentauroepp41955687 el viento despeina a donald trump180208143343

zentauroepp41955687 el viento despeina a donald trump180208143343

1
Es llegeix en minuts
AFP / Washignton

Al president dels Estats Units, Donald Trump, hi ha imatges, tant en fotografia com en vídeo, que li fan males passades. En aquesta ocasió és la d'aquest vídeo penjat aquest dimecres pel periodista del 'Huffington Post' Ashley Feinberg, publicat pel diari britànic 'The Guardian' i que no ha trigat gaire temps a fer-se viral. ¿Quant de cabell cobreix realment el cap del magnat? Poc, si ens atenim a les imatges. 

La seqüència és de la setmana passada i capta Trump pujant amb una certa pressa l'escaleta de l'Air Force One enmig d'una ventada. Mentre avança esglaó a esglaó un cop de vent deixa veure una gran calvície sota els cabells entre rossos i ataronjats del magnat.

Diferents tonalitats

Notícies relacionades

Els cabells de Donald Trump han sigut durant molt de temps objecte de comentaris, especialment degut a les seves diferents tonalitats, en ocasions tirant a ataronjats. Trump ha desmentit en nombroses ocasions que faci servir perruca tot i que ha reconegut que se'ls ruixa amb laca.

Segons els perruquers entrevistats per l'agència de notícies francesa AFP, el president amaga la calvície gràcies a un enginyós conjunt de flocs arrissats poc rebels subjectes per un producte de fixació.