POLÈMICA A LES XARXES SOCIALS

Escàndol al Vietnam per unes hostesses en llenceria en un vol de futbolistes

L'aerolínia de baix cost Vietjet va sorprendre els integrants de la selecció sub-23 amb l'aparició d'hostesses en roba interior i amb actitud provocativa

mbenach41821656 lin04  hanoi  viet nam   28 01 2018   thousands of vietnames180130212322

mbenach41821656 lin04 hanoi viet nam 28 01 2018 thousands of vietnames180130212322 / LUONG THAI LINH

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

L'aerolínia de baix cost Vietjet va provocar una escàndol al Vietnam aquest cap de setmana després d'haver fet desfilar les seves hostesses en llenceria durant un vol de la selecció nacional de futbol sub-23. La polèmica en aquest país comunista ha crescut fins al punt que la mateixa aerolínia s'ha vist obligada a disculpar-se públicament. 

Després de perdre la final del Campionat Asiàtic contra l'Uzbekistan, disputada a Changzhou (Xina), els joves integrants de la selecció vietnamita es van veure sorpresos en el vol de tornada per unes hostesses que, en comptes de l'uniforme habitual, anaven més aviat lleugeres de roba i amb llenceria d'un vermell intens.

Les fotos d'aquestes inèdites hostesses de Vietjet van inundar diumenge les xarxes socials, i van forçar l'aerolínia vietnamita a demanar disculpes. Vietjet va explicar que s'havia tractat d'un "moviment improvisat" i no d'una estratègia de màrqueting premeditada. Fins i tot va precisar que "el personal involucrat" havia sigut sancionat, informa AFP.

En una de les fotos, molt comentades a les xarxes socials, es veu un jove futbolista que sembla que està molt incòmode mentre una hostessa amb calcetes vermelles i una petita brusa platejada l'abraça.

Creada el 2011, l'aerolínia Vietjet va ser sancionada el 2012 per haver organitzat una desfilada de biquinis a bord d'un dels seus avions per a la inauguració d'una nova línia interior.

Ofensiva i de mal gust

Notícies relacionades

"La decisió de Vietjet ha sigut verdaderament grollera, de molt mal gust i ofensiva per a l'equip, els seguidors i fins i tot els passatgers", es va indignar a Facebook, igual que una multitud d'internautes, Nguyen My Linh.

Diumenge, al tornar al Vietnam, els jugadors van tenir una rebuda digna d'estrelles del rock. Centenars de seguidors van ocupar els carrers amb banderes nacionals per aclamar-los i felicitar-los per la seva actuació en el Campionat Asiàtic.