"¡Vinga va!". Així s'encara un periodista amb la portaveu de la Casa Blanca en plena roda de premsa

Brian Karem acusa Sarah Huckabee d'incendiar l'opinió pública per posar-la contra els mitjans

¡Vinga va! Així s’encara un periodista amb la portaveu de la Casa Blanca.

1
Es llegeix en minuts

Durant el brífing de premsa de dimarts a la Casa Blanca, el reporter Brian Karem, editor del 'Montgomery County Sentinel', es va encarar amb la secretària de premsa Sarah Huckabee Sanders, a qui va acusar d'"incendiar" l'opinió pública contra els periodistes. 

Notícies relacionades

L'incident es va produir quan Sanders responia a una pregunta d'un periodista de la web 'Breitbart News' sobre la dimissió de tres reporters de la CNN després de retractar-se d'un article que van escriure sobre Donald Trump. Sanders es va referir "a la constant allau de notícies falses sobre el president" en què s'utilitzen "fonts anònimes o notícies sense cap font". Fins i tot va amonestar els periodistes per fer-se ressò de notícies relacionades amb el 'Russiagate', que va qualificar de "la farsa Rússia-Trump". 

DISCURS DUR  

Va ser en aquell moment quan, des del fons de la sala, es va sentir: "¡Vinga va! Aquest Govern també ho ha fet". La frase l'havia dit el periodista Brian Karem, que es va fer un discurs molt dur contra la responsable de premsa: "Aquí tots som reemplaçables. Si no ho fas bé, l'audiència té l'oportunitat de canviar de canal o de deixar de llegir-nos. Vostès han sigut elegits per servir durant quatre anys com a mínim. No hi ha cap altra opció. Nosaltres estem aquí per fer preguntes. I vostè és aquí per proporcionar respostes, però el que vostè fa és incendiari per a tota la gent del país que mira això i diu: 'Veus. Un altre cop el president està en la línia correcte i tota la resta són notícies falses".