Un gos entra en un plató de televisió rus durant una emissió en directe

L'animal va sorprendre la presentadora a l'aparèixer de cop per sota de la taula

Un gos irromp en un plató de televisió rus durant una emissió en directe.  / periodico

1
Es llegeix en minuts

Un informatiu del canal rus MIR 24 va ser interromput, dijous passat, per un gos que es va colar al plató en ple directe i va sorprendre la presentadora per sota de la taula. El vídeo, que es va començar compartir poc després, s'ha convertit en viral i ja acumula més de tres milions de visualitzacions a Youtube.

Notícies relacionades

La presentadora, que estava donant les informacions del dia, es va espantar al sentir el lladruc de l'animal, que després d'entrar al plató per sota de la taula, va començar a saltar buscant l'atenció de la noia. La presentadora, que en aquell moment parlava del president Vladimir Putin, es va aturar i al mirar cap avall va descobrir que un gos negre l'acompanyava en l'emissió.

UN ENSURT

Després d'això i quan ja era conscient de la presència de l'animal, es va espantar quan el gos va saltar per arribar a la taula amb les potes del davant. La noia, sorpresa, va intentar apartar-se del gos quan l'animal es va començar a acostar als seus papers. Poc després, ja amb un somriure, li va acariciar el cap i el va abraçar, i després va seguir conduint el programa.