Zidane diu que s'ha d'"evitar" la victòria de Le Pen a França

L'entrenador del Reial Madrid, fill d'immigrants algerians, fa anys que manifesta el seu rebuig a l'ultradretà Front Nacional

zentauroepp38218154 file photo   real madrid s french coach zinedine zidane gest170428175953

zentauroepp38218154 file photo real madrid s french coach zinedine zidane gest170428175953 / SERGIO PEREZ

1
Es llegeix en minuts

Zinedine Zidane, icona del futbol francès, ha demanat "evitar al màxim" la victòria de la candidata del Front Nacional, Marine Le Pen, a la segona volta de les eleccions franceses.

"El missatge és sempre el mateix, el del 2002. Jo estic lluny de totes aquestes idees del Front Nacional. Així que s'ha d'evitar al màxim. Els extrems no són mai bons", ha dit l'entrenador del Reial Madrid.

Notícies relacionades

Zidane, nascut a Marsella de pares immigrants algerians, ja es va pronunciar sobre el partit ultradretà quan el 2002 el llavors candidat de l'FN, Jean-Marie Le Pen, també va arribar a la segona volta. Llavors va dir que l'FN és un partit que "no correspon als valors de França".

VÍDEO AMB ARTISTES

Zidane, campió del món de futbol amb la selecció francesa el 1998, va participar llavors en un vídeo contra Jean-Marie Le Pen amb una sèrie d'artistes com Gérard Depardieu, Jean-Jacques Goldman o el raper marsellès Akhenaton. Com a resposta, Jean-Marie Le Pen va dir que Zidane s'havia deixat "manipular per gent que s'aprofita de la seva notorietat".