¿Melania Trump ha triat Ralph Lauren i Karl Lagerlfeld per a la investidura?

Les webs nord-americanes especialitzes en moda apunten a aquests dos dissenyadors

WAS05. WASHINGTON (EE.UU.), 19/01/2017.- El presidente electo de los Estados Unidos, Donald J. Trump (d), asiste junto a su esposa, Melania Trump (i), a la Cena a la Luz de las Velas en Union Station, un día antes su toma de posesión como el Presidente número 45 de los Estados Unidos en Washington, DC, (Estados Unidos) hoy, jueves 19 de enero de 2017. EFE / CHRIS KLEPONIS /POOL

WAS05. WASHINGTON (EE.UU.), 19/01/2017.- El presidente electo de los Estados Unidos, Donald J. Trump (d), asiste junto a su esposa, Melania Trump (i), a la Cena a la Luz de las Velas en Union Station, un día antes su toma de posesión como el Presidente número 45 de los Estados Unidos en Washington, DC, (Estados Unidos) hoy, jueves 19 de enero de 2017. EFE / CHRIS KLEPONIS /POOL / CHRIS KLEPONIS / POOL (EFE)

1
Es llegeix en minuts

¿Qui vestirà Melania Trump per a la cerimònia de presa de possessió segueix sent una incògnita? De moment, a falta d'anuncis oficials, s'ha de recórrer a les webs nord-americanes especialitzades en moda. Així, segons Women's Wear Daily, la futura primera dama ha escollit un disseny de Ralph Lauren per a la presa de possessió. Per als balls de gala de la nit sembla que l'elegit és Karl Lagerlfeld.

L'agència France Presse ha contactat amb la companyia Ralph Lauren, que ha declinat fer cap comentari.

AFP / MANDEL NGAN

Melania Trump, aquest dijous, amb un disseny de Ferrari.

De moment, el que sí que se sap és qui l'ha vestit per als actes previs. Així, aquest dijous, Melania Trump va elegir un vestit de la dissenyadora nord-americana d'origen hispà Norisol Ferrari per assistir dijous a l'homenatge del seu marit als veterans al cementiri d'Arlington. L'elecció portava una càrrega simbòlica ja que Ferrari és filla d'un veterà de guerra.

Notícies relacionades

L'antiga model portava un abric i un vestit, tots dos de color negre, d'aquesta dissenyadora novaiorquesa, poc coneguda del gran públic. La dissenyadora ha confirmat a l'agència AFP que es tractava de les seves creacions.

FILLA D'HISPANS

Ferrari és filla de pare colombià i mare veneçolana. El seu pare és un veterà que va patir ferides a la guerra que el van deixar incapacitat, segons va explicar a la web Women's Wear Daily. Qüestionada pel rebuig d'alguns dissenyadors a vestir la dona de Trump, Ferrari ha assenyalat que "s'oposa a tot tipus de discriminació" i que veu en Melania Trump "una persona incompresa, que està sota els focus. És una dona, una mare, i jo dono suport a les dones".