Trump, en el seu tancament de campanya: "Imagineu-vos un sol poble, sota un sol Déu, saludant la bandera americana"

El candidat republicà celebra el seu últim acte ja de matinada a Michigan, un estat clau en les eleccions d'avui

kamor36205752 grand rapids  mi   november 08  republican presidential nomi161108114304

kamor36205752 grand rapids mi november 08 republican presidential nomi161108114304 / CHIP SOMODEVILLA

1
Es llegeix en minuts

El candidat republicà a la Casa Blanca, Donald Trump, ha posat punt final a la seva campanya electoral en una jornada maratoniana que l'ha portat a visitar fins a cinc estats en un  sol dia.

De les palmeres de la calorosa Florida a les verdes i frondosa muntanyes de Nou Hampshire, passant per Pennsilvània i Carolina del Nord fins a posar punt final als seus mítings, ja de matinada, a Michigan. "Aneu-vos-en a dormir ja, i lleveu-vos i a votar", ha dit als milers de persones que van assistir al seu últim acte electoral.

Notícies relacionades

El míting de final de campanya s'ha celebrat als Grans Ràpids, a Michigan, i ha comptat com a teloner amb Ted Nugent, una vella llegenda del rock dur conegut, a més, per ser un defensor de les armes. "Imagineu-vos només el que el nostre país podria aconseguir si comencem a treballar junts com un sol poble, sota un sol Déu, saludant la bandera americana", ha dit Trump als seus seguidors.

ACTE NO PREVIST

Aquest últim acte electoral no estava previst a l'agenda del candidat republicà, sinó a Manchester (Nou Hampshire), un estat simbòlic per a ell ja que aquí va aconseguir la primera victòria en les primàries del mes de febrer. "Vaig pensar que el meu últim míting seria a Nou Hampshire però després vaig veure que Hillary (Clinton) venia a Michigan i vaig dir, 'seguim-la', ha afegit. "Si guanyem Michigan, guanyarem aquesta elecció històrica i serem capaços de fer el que vulguem".