ANIVERSARI DELS ATEMPTATS D'AL-QAIDA EN EUA

¿Què feies l'11-S?

Personalitats del món social, cultural i esportiu recorden com es van assabentar del brutal atac contra les Torres Bessones de Nova York

kilian

kilian

1
Es llegeix en minuts

Diverses personalitats del món social, cultural i esportiu de Catalunya van explicar a aquest diari fa cinc anys, l'11 de setembre del 2011, amb motiu del desè aniversari dels impactants atacs terroristes d'Al-Qaida als EUA, què estaven fent en aquells decisius instants i com es van assabentar dels atemptats que van canviar la història dels Estats Units i de tot el món. EL PERIÓDICO convida els lectors a compartir en els seus comentaris quina era la seva activitat en el moment que els quatre avions nord-americans van ser segrestats i van impactar a Nova York, Washington i Pennsilvània. 

EUDALD CARBONELL

Prehistoriador

"Va ser una bestialitat. El llibre que escrivia amb Robert Sala, 'Encara no som humans', el vam i·llustrar amb una foto d'un ximpanzé i una de les torres en flames".

JUAN CARLOS NAVARRO

Basquetbolista del Barça

"Dinava a casa amb la meva dona i aquella imatge de l'avió xocant contra les torres ens va impactar molt. La recordo com una cosa terrible, una enorme tragèdia".

JOSEP MARIA ÁLVAREZ

Exsecretari general UGT Catalunya

"Aquell dia commemoràvem el 25è aniversari de la històrica Diada de Sant Boi i tots ens vam quedar commocionats. Va ser el punt d'inflexió del que passa ara, en el sentit que coses que ens semblaven impossibles, succeeixen".

KILIAN JORNET

Notícies relacionades

Corredor de muntanya

"Vaig veure les imatges en un alberg eslovè despréss d'una excursió de cinc hores al Triglav. Tots ens vam quedar garratibats. Vam estar tota la tarda fent càbales, intentant entendre en eslovè què havia passat".