TERROR A FRANÇA

S'eleva a 85 el nombre de víctimes mortals en l'atemptat de Niça

Un home ha mort a causa de les ferides sofertes durant l'atac del 14 de juliol reivindicat per Estat Islàmic

mmgallardo34925670 files  this file photo taken on july 18  2016 shows people s160805111519

mmgallardo34925670 files this file photo taken on july 18 2016 shows people s160805111519 / VALERY HACHE

1
Es llegeix en minuts

L'atemptat de Niça suma una nova víctima mortal. Un home de 56 anys ha mort aquest dijous a causa de les ferides sofertes fa tres setmanes al passeig dels Anglesos, quan el camió que conduïa Mohamed Lahouaiej Bouhel el va atropellar mentre celebrava amb la seva família la festa nacional del 14 de juliol. Amb aquesta ja són 85 les víctimes mortals d'aquest atemptat reivindicat per Estat Islàmic.

Segons ha informat el setmanari francès 'Le Messager', l'home era Pierre Hatterman, habitant de l'Alta Savoia i psicòleg de professió. El 14 de juliol a la nit era amb la seva família al concorregut passeig de la ciutat costanera per veure els focs artificials. La seva dona i el seu fill van morir just després de l'atac, i la seva filla de 14 anys encara està hospitalitzada, encara que fora de perill, segons indica el mateix mitjà.

"Tots els meus pensaments estan amb la filla, la família i els coneguts de Pierre Hattermann, que acaba de morir", ha dit en el seu compte de Twitter el president de la regió, Christian Estrosi.

Notícies relacionades

Hatterman estava ingressat des de la nit de l'atac a la unitat de cures intensives, on encara hi ha tres persones més que, segons ha informat una de les responsables de l'hospital, "estan en vies de millorar". Formen part d'un total de 434 ferits.

El 14 de juliol un camió blanc va irrompre al passeig dels Anglesos, just al centre de Niça, i va envestir la multitud congregada al llarg de dos quilòmetres. L'autor, Mohamed Lahouaiej Bouhel, un ciutadà francès d'origen tunisià de 31 anys, va ser abatut pels trets de la policia. L'Estat Islàmic va reivindicar l'atac.