ATEMPTAT A TURQUIA

Un dels terroristes de l'aeroport d'Istanbul va disparar contra un policia a boca de canó

L'agent va sospitar del terrorista perque duia roba d'hivern

L’agent li va demanar la documentació al veure’l tan abrigat i l’assassí li va disparar dues vegades a sang freda / ATLAS

1
Es llegeix en minuts

Han sortit a la llum noves i esgarrifoses imatges de l'atemptat que hi va haver a Istanbul dimarts passat. En el vídeo s'observa com un policia es creua amb un dels terroristes i li demana la documentació. I com l'home li respon disparant a boca de canó.

Les imatges gravades per una càmera de seguretat mostren com l'agent, que anava de paisà, sospita al creuar-se amb el gihadista, vestit amb roba d'hivern, tot i els 23 graus de temperatura. És llavors quan l'agent li demana la documentació. El terrorista, sense vacil·lar, respon disparant a boca de canó. L'agent de seguretat cau a terra i és rematat. Finalment, el còmplice de l'atemptat abandona el lloc.

OPERACIÓ POLICIAL

Notícies relacionades

El ministre de l'Interior turcEfkan Ala, ha informat que la policia nacional ha detingut, aquest matí, 13 persones13 persones a causa de la seva vinculació amb l'atemptat de l'aeroport Atatürk d'Istanbul. Segons el ministre, quatre dels detinguts són estrangers, encara que no ha especificat la seva nacionalitat.

Les detencions s'han desenvolupat en el marc d'una macrooperació policial en què s'han portat a terme registres en 16 punts diferents d'Istanbul. Els responsables de seguretat esperen que tant les detencions com les informacions que puguin recollir aportin informació sobre el quart atemptat que pateix Turquia des de començament d'any. De moment, segons les últimes informacions publicades en diversos mitjans turcs, s'apunta que l'atemptat va ser causat per un grup gihadista d'origen txetxè que ha jurat lleialtat a l'Estat Islàmic.