09 jul 2020

Anar al contingut

Beckham votarà per la permanència del Regne Unit a la UE

L'exjugador de la selecció anglesa de futbol i del Reial Madrid ha assegurat que el Regne Unit és "més fort" dins de la Unió

Beckham votarà per la permanència del Regne Unit a la UE

NEIL HALL

David Beckham, exjugador de la selecció anglesa de futbol i del Reial Madrid, ha assegurat que votarà per la permanència britànica a la UE en el referèndum de dijous, perquè considera que viu en un "món vibrant i connectat".

En una foto penjada aquest dimarts al seu instagram, Beckham va assenyalar que el Regne Unit és "més fort" si continua en el bloc i va recordar els anys que va viure en ciutats europees com Madrid, Milà i París 

I'm passionate about my country and whatever the result of Thursday's referèndum, we will always be Great. Each side has the right to their opinion and that should always be respected whatever the outcome of the European Referèndum. I played my best years at my boyhood club, Manchester United. I grew up with a core group of young British players that included Ryan Giggs, Paul Scholes, Nicky Butt and the Neville Brothers. Added to that was an experienced group of older British players such as Gary Pallister, Steve Bruce and Paul Ince. Now that team might have gone on to win trophies but we were a better and more successful team because of a Danish goalkeeper, Peter Schmeichel, the leadership of an Irishman Roy Keane and the skill of a Frenchman in Eric Cantona. I was also privileged to play and live in Madrid, Milan and Paris with teammates from all around Europe and the world. Those great European cities and their passionate fans welcomed me and my family and gave us the opportunity to enjoy their unique and inspiring cultures and people. We live in a vibrant and connected world where together as a people we are strong. For our children and their children we should be facing the problems of the world together and not alone. For these reasons I am voting to Remain

Una foto publicada per David Beckham (@davidbeckham) el 

JUGADORS DE DIFERENTS NACIONALITATS

L'exjugador, de 41 anys, va ressaltar que va jugar al Manchester United amb britànics com Ryan Giggs, Paul Scholes i Nicky Butt i que l'equip es va beneficiar per la presència del porter danès Peter Schmeichel, el lideratge de l'irlandès Roy Keane i l'habilitat futbolística del francès Eric Cantona.

"Vaig tenir el privilegi de jugar i viure a Madrid, Milà i París amb companys de tot Europa i del món. Aquestes grans ciutats europees i els seus aficionats apassionats em van donar la benvinguda a mi i a la meva família i ens van donar l'oportunitat de disfrutar les seves cultures i gent única i inspiradores", va escriure.

"Vivim en un món vibrant i connectat en què junts com a poble som més forts. Pels nostres fills i els seus fills, hauríem d'afrontar els problemes del món junts i no sols", afegeix.

"Per aquestes raons, votaré per la permanència", subratlla Beckham.

AVANÇ DE LA PERMANÈNCIA

La campanya per la permanència en la Unió Europea (UE) ha aconseguit ampliar la bretxa davant el camp del "brexit" (sortida), amb una diferència de set punts, segons un nou sondeig publicat avui al diari "The Daily Telegraph".

L'enquesta, feta per la firma ORB per a aquest diari, assenyala que entre els que van afirmar que definitivament votaran aquest dijous, el 53 per cent va indicar que ho farà per la permanència, davant el 46 per cent que recolzarà la retirada.