Beckham votarà per la permanència del Regne Unit a la UE

L'exjugador de la selecció anglesa de futbol i del Reial Madrid ha assegurat que el Regne Unit és "més fort" dins de la Unió

bgonzalez34390747 former british soccer player david beckham smiles 160621105052

bgonzalez34390747 former british soccer player david beckham smiles 160621105052 / NEIL HALL

1
Es llegeix en minuts

David Beckham, exjugador de la selecció anglesa de futbol i del Reial Madrid, ha assegurat que votarà per la permanència britànica a la UE en el referèndum de dijous, perquè considera que viu en un "món vibrant i connectat".

En una foto penjada aquest dimarts al seu instagram, Beckham va assenyalar que el Regne Unit és "més fort" si continua en el bloc i va recordar els anys que va viure en ciutats europees com Madrid, Milà i París 

JUGADORS DE DIFERENTS NACIONALITATS

L'exjugador, de 41 anys, va ressaltar que va jugar al Manchester United amb britànics com Ryan Giggs, Paul Scholes i Nicky Butt i que l'equip es va beneficiar per la presència del porter danès Peter Schmeichel, el lideratge de l'irlandès Roy Keane i l'habilitat futbolística del francès Eric Cantona.

"Vaig tenir el privilegi de jugar i viure a Madrid, Milà i París amb companys de tot Europa i del món. Aquestes grans ciutats europees i els seus aficionats apassionats em van donar la benvinguda a mi i a la meva família i ens van donar l'oportunitat de disfrutar les seves cultures i gent única i inspiradores", va escriure.

"Vivim en un món vibrant i connectat en què junts com a poble som més forts. Pels nostres fills i els seus fills, hauríem d'afrontar els problemes del món junts i no sols", afegeix.

"Per aquestes raons, votaré per la permanència", subratlla Beckham.

AVANÇ DE LA PERMANÈNCIA

Notícies relacionades

La campanya per la permanència en la Unió Europea (UE) ha aconseguit ampliar la bretxa davant el camp del "brexit" (sortida), amb una diferència de set punts, segons un nou sondeig publicat avui al diari "The Daily Telegraph".

L'enquesta, feta per la firma ORB per a aquest diari, assenyala que entre els que van afirmar que definitivament votaran aquest dijous, el 53 per cent va indicar que ho farà per la permanència, davant el 46 per cent que recolzarà la retirada.