ASSALT FINALITZAT

Dos morts i dos ferits en un tiroteig en un local comercial de Sydney

L'agressor s'ha suïcidat abans que la policia entrés a l'establiment

Dos morts i dos ferits en un tiroteig en un local comercial de Sydney. / ATLAS

1
Es llegeix en minuts

L'assalt a un centre de comercial de Sydney (Austràlia) ha acabat amb dos morts, entre ells l'assaltant, i dos ferits, segons han informat fonts policials, que han apuntat que l'agressor s'ha suïcidat. "Creiem que ha mort per les ferides que s'ha fet ell mateix", ha declarat l'inspector de detectius Mark Brett, citat per l'emissora australiana ABC.

La policia ha trobat el cadàver de l'agressor, de 33 anys d'edat, quan va pogut entrar a l'establiment, on a més ha trobat tres persones amagades.

L'altra víctima mortal és un australià de 43 anys, i els ferits són dos homes que han sigut traslladats a l'Hospital Liverpool, un amb ferida de bala a l'espatlla i l'altre a la cama.

Notícies relacionades

Les autoritats investiguen la causa que ha portat l'agressor a entrar armat amb un rifle automàtic al local comercial i començar a disparar, però creuen que l'incident no està vinculat a un acte terrorista islamista.

El desembre del 2014, el centre financer de Sydney va ser escenari de l'assalt d'una cafeteria per part d'un autoproclamat clergue iranià, que va agafar ostatges. L'atac es va saldar amb la mort del segrestador i de dues de les víctimes en la intervenció policial.

Temes:

Tirotejos Sydney