CONTRA ELS INCÍVICS

Una pintura que repel·leix líquids, la nova mesura per evitar que la gent orini al carrer

La substància, que s'està provant a San Francisco, faria rebotar el pipí a la paret i acabaria tacant l'individu que decideixi fer les seves necessitats a la via pública

Així la funciona la pintura que repel·leix l’orina a la paret. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Els incívics que decideixen orinar en plena via pública podrien tenir els dies comptats. Una nova mesura de la ciutat de San Francisco vol parar els peus a les persones que, normalment de nit, fan les seves necessitats en ple carrer.

La idea consisteix a ruixar les parets més freqüentades pels incívics amb una pintura transparent coneguda com a 'Ultra-Ever Dry'. Aquesta substància repel·leix qualsevol líquid que rebi, ja sigui aigua o orina. Aquesta pintura especial faria que els que decideixin orinar al carrer, vegin com el seu líquid els rebota i els taca.

Notícies relacionades

La mesura, que també s'està implantant a Alemanya, es troba en fase de proves però els resultats estan sent molt satisfactoris, sobretot en zones pròximes a clubs nocturns. 

Aquest líquid podria ser una de les mesures més efectives davant l'incivisme de moltes persones que no poden esperar-se a arribar a casa per fer les seves necessitats.