La policia de Sant Petersburg descobreix l'assassina d'almenys 10 persones

Tamara Samsonova va ser filmada per una càmera mentre transportava trossos d'un cadàver després del seu últim crim

Vídeo on es veu la dona, de 68 anys d’edat, transportar trossos d’un cadàver. / periodico

1
Es llegeix en minuts
MARC MARGINEDAS / MOSCOU

Deia que s'havia "cansat" de la seva companyia. Dijous de la setmana passada, Tamara Samsonova, veïna de Sant Petersburg, de 68 anys d'edat, va enverinar la seva companya Valentina, 11 anys més gran que ella; després, va arrossegar el cos sense vida fins al bany, on el va desmembrar a trossos. Finalment, va embolicar el tors amb la cortina de dutxa, i la resta dels trossos, incloent-hi els maluc i les cuixes, els va introduir en bosses de plàstic. Per últim, càmeres de circuit tancat van filmar l'assassina en sèrie en el moment en què sortia de l'edifici on vivia per tirar les restes humanes en algun lloc del veïnat.

Aquest és el relat, propi d'una pel·lícula de terror, de l'últim dels crims de Samsonova, tal com va ser relatat pel tabloide rus 'Komsomólskaia Pravda'. En realitat, la dona havia assassinat almenys nou persones més -entre elles el seu marit, a qui s'havia donat per desaparegut el 2005- i havia mantingut un detallat diari dels seus crims en rus, anglès i alemany.

'Àvia esbudelladora'

Notícies relacionades

Entre altres assassinats comesos per qui la premsa sensacionalista ja ha anomenat l''Àvia esbudelladora' hi ha el d'un home amb un tatuatge, descrit al seu diari personal, que havia llogat una habitació a l'apartament. La policia va trobar el 2003 trossos del cadàver amb el disseny, encara que mai va aconseguir identificar les restes humanes i el crim va quedar sense resoldre.   

    

Temes:

Rússia