LA BARBÀRIE GIHADISTA

L'Estat Islàmic mata tres suposats homosexuals llançant-los des del terrat d'un edifici de vuit plantes

L'execució va tenir lloc a Mossul, on va ser segrestat un periodista local

Fotografia difosa en un compte de Twitter de l’Estat Islàmic feta al terrat des d’on es van llançar al buit els suposts homosexuals.

Fotografia difosa en un compte de Twitter de l’Estat Islàmic feta al terrat des d’on es van llançar al buit els suposts homosexuals.

2
Es llegeix en minuts

El grup terrorista Estat Islàmic (EI) va executar tres joves suposadament homosexuals llançant-los des del terrat d'un edifici de vuit plantes, al centre de la ciutat septentrional iraquiana de Mossul.

El cap del Comitè de Seguretat de la província de Nínive, Mohammad al-Baiati, va informar a Efe que les víctimes, d'entre 25 i 30 anys, van ser llançades des del terrat de la seu de la Companyia Nacional d'Assegurances, ubicada davant la Governació de la província de Nínive, amb capital Mossul.

L'EI "ha perpetrat un crim d'indescriptible crueltat a l'assassinar tres joves habitants de Mossul, acusats de practicar la sodomia", va declarar Al-Bayati.

A més, testimonis locals van dir a Efe que l'organització gihadista va suspendre el trànsit de vehicles davant l'edifici i va congregar centenars de persones perquè poguessin presenciar l'assassinat.

DIFÓS A TWITTER

Els extremistes també van difondre fotos del crim al seu compte de Twitter, a través del qual van assegurar haver aplicat el càstig als que infringeixen la xaria o llei islàmica.

L'EI, des que va conquistar Mossul el juny de l'any passat, ha assassinat centenars de membres dels cossos de seguretat i antics responsables iraquians, a més d'activistes, periodistes i exdiputats.

SEGREST D'UN PERIODISTA

A principis del passat mes de gener, el grup extremista va llançar quatre joves des del mateix edifici, després que els trobés culpables de practicar la sodomia, mentre que al març en va degollar quatre, al mateix lloc i pel mateix motiu.

D'altra banda, més de 25 combatents gihadistes van segrestar ahir a la nit un periodista i càmera de 25 anys, i un dels seus nebots a la seva vivenda de Mossul, i se'ls van portar a un lloc desconegut.

El membre del Sindicat de Periodistes Iraquians, Sufian al-Mashadani, va dir en declaracions a Efe que al voltant de les 02.00 hora local (23.00 GMT) els extremistes van irrompre a la vivenda de Jalá Adnan al-Abadi i el van capturar, amb el fill de la seva germana.

Notícies relacionades

Al-Abadi treballava com a càmera de la televisió local Al-Mosuliya, abans de la caiguda de Mossul en mans de l'EI, i el juny de l'any passat va ser arrestat durant dos dies.

Per últim, els gihadistes van dir a la seva família que aquest va ser detingut en aquesta ocasió per ser apòstata i haver treballat per als aparells de seguretat del Govern iraquià.