CATÀSTROFE AÈRIA ALS ALPS

'Relatos salvajes' s'estrena a Londres amb avisos per la seva semblança amb la tragèdia de Germanwings

El British Film Institute i les sales Curzon adverteixen de la "desagradable coincidència" en un "treball de ficció"

Tràiler de la pel·lícula ’Relatos salvajes’.

1
Es llegeix en minuts

La pel·lícula argentina 'Relatos salvajes', dirigida per Damián Szifron i produïda per Pedro Almodóvar, s'ha estrenat aquest cap de setmana passat a Londres amb polèmica per la semblança d'una de les històries que explica amb l'accident de l'A320 de Germanwings als Alps francesos, que ha causat la mort de 150 persones.

'Relatos salvajes' és un macabre compendi de sis històries breus que barregen humor negre i exagerada brutalitat i que ha sigut ovacionat als festivals on s'ha presentat, des de Cannes fins a Sitges. En una d'aquestes històries, un pilot reuneix en un avió totes aquelles persones amb les quals s'ha creuat a la seva vida i que ell considera que l'han perjudicat amb la idea d'estavellar l'avió.

Notícies relacionades

El British Film Institute i la cadena de cines Curzon han inclòs avisos als espectadors alertant-los que aquesta història pot ferir la seva sensibilitat al coincidir en el temps amb la tragèdia de Germanwings, en què el copilot Andreas Lubitz, amb problemes de salut, es va tancar a la cabina aprofitant que el pilot havia sortit i va estavellar l'avió.

"Arran de l'accident del vol de Germanwings del 24 de març, per favor tinguin en compte que 'Relatos salvajes' inclou una seqüència que alguns espectadors poden trobar desagradable", assenyala la cadena Curzon. "Si us plau, recordin, 'Relatos salvajes" és un treball de ficció i qualsevol semblança amb la realitat és una lamentable coincidència", ha afegit per la seva part el BFI.