El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

A Pubilla Cases

L’explosió d’un camió de les escombraries a l’Hospitalet causa 18 ferits

L’explosió d’un camió de les escombraries a l’Hospitalet causa 18 ferits

AJUNTAMENT DE L'HOSPITALET

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un incendi en un camió ha provocat 18 ferits i ha afectat vuit vehicles i tres immobles aquest dilluns a la nit al carrer de la Gravina del barri de Pubilla Cases, a l’Hospitalet de Llobregat.

Els fets van tenir lloc a les 23.17 hores quan, per causes que no han transcendit, un camió de recollida de les escombraries va explotar i va quedar incendiat, segons ha explicat ‘El Tot L’Hospitalet’. El foc resultant va calcinar vuit vehicles més i també va afectar diverses façanes i vidres de tres edificis pròxims a les flames. La columna de fum resultant i la penetrant olor de plàstic i escombraries cremades es podia notar en tot el barri.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès un total de 18 persones, una de les quals ha hagut de ser traslladada al pròxim Hospital General de l’Hospitalet, i la resta han sigut donades d’alta al mateix lloc. Els bombers hi han destinat vuit dotacions, mentre que el SEM hi ha derivat sis ambulàncies.

Notícies relacionades

Durant el matí d’aquest dimarts, l’Ajuntament de l’Hospitalet assegura haver-se posat en contacte amb Endesa per «restablir el servei de llum al més aviat possible als edificis afectats». A més, expliquen que tècnics municipals d’urbanisme s’han desplaçat a la zona per comprovar com d’afectats han quedat els tres edificis, així com per assessorar els veïns d’aquests immobles.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO L’Hospitalet