El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Festival

L’Hospitalet ‘Summer Experience’ 2023: activitats de petit format a cada barri de la ciutat

L’Hospitalet ‘Summer Experience’ 2023: activitats de petit format a cada barri de la ciutat

Ayuntamiento de L'Hospitalet

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els carrers, els parcs i les places dels sis districtes de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) seran l’escenari del ‘Summer Experience’, que se celebrarà entre el 27 de juny i el 26 de juliol. L’esdeveniment comptarà amb unes 80 activitats de petit format relacionades amb les arts escèniques, música en directe, ciència al carrer i moltes activitats més.

Així, dimarts passat, 20 de juny, va tenir lloc la presentació d’aquest cicle d’estiu a la plaça Espanyola, cita que va comptar amb l’actuació musical de The Salsa Punk Orkestra.

Entretots

¿Ets veí de L'Hospitalet? Parla'ns de la teva ciutat

Publica a Entre Tots la teva experiència en primera persona vinculada a la gran ciutat catalana

Cultura a tots els districtes

Així, els jardins de la biblioteca de Can Sumarro seran l’epicentre de la programació del Districte I (el Centre, Sant Josep i Sanfeliu). Aquest any, s’estrenarà la primera edició del Festival de Narració Oral, amb un ventall de contes per a tots els públics i un taller de narració oral per a adults. A més, es podran trobar les actuacions musicals d’Indira Ferrer i La Fera.

Per la seva banda, el Districte II (Collblanc-la Torrassa) centra la programació al Jardí Secret, dins del parc de la Marquesa, amb actuacions en directe i varietat d’estils musicals: rumba catalana, blues, soul, rock i pop, i tributs a Dire Straits i Bruce Springsteen. A l’oferta se sumen els monòlegs científics Stand-up science, un espai de divulgació científica protagonitzat per investigadors de l’IDIBELL.

Santa Eulàlia i Granvia Sud (Districte III) seran l’escenari per a espectacles com Taitantos, de la companyia de José de la Vega, al més pur estil d’un ‘tablao’ flamenc. Així mateix, es podrà trobar la banda de rock i pop de l’Hospitalet Perfecto Desorden i el jazz d’Andreu Pitarch Quartet. Per la seva banda, Can Trinxet torna a acollir una nova edició de ‘Dones que habiten a Can Trinxet’, un homenatge a les més de 1.500 dones que van treballar en aquesta antiga fàbrica.

Els districtes IV i V (la Florida-les Planes i Pubilla Cases i Can Serra) acolliran propostes de circ, ‘clown’ i màgia. El terrat del Centre Cultural La Bòbila també acollirà l’espectacle de dansa CRY6 i la contundència del rock amb la llibertat del jazz de Treebark i el postrock dels Montnegre. El Districte VI (Bellvitge-Gornal) concentrarà la seva proposta al parc de Bellvitge sota el concepte ‘Intempèrie’. Es podran trobar propostes musicals de blues, folk, rock, pop i flamenc, com ara un homenatge a Elvis Presley. Completen l’oferta espectacles familiars de màgia i circ.

‘Per amor a l’Hart’, del 29 de juny a l’1 de juliol

Notícies relacionades

Dins del marc del Summer Experience, hi tornarà a haver el festival ‘Per amor a l’Hart’ (PALH), un esdeveniment consolidat de les arts de carrer amb dansa urbana i contemporània, circ i música en viu.

L’espai central continuarà sent el parc de la Remunta, però també ho seran la plaça de l’Ajuntament, els jardins de la biblioteca de Can Sumarro i la plaça de Lluís Companys i Jover.