El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Judici

Demanen dos anys de presó a una dona que va estampar un vas a un home que suposadament li va ficar mà

El fiscal de Sala de Menors: «Els adolescents utilitzen la pornografia com a tutorial de l’acte sexual»

Al seu torn, la Fiscalia únicament sol·licita una condemna de 15 mesos per a l’home per un presumpte delicte d’abús sexual i un delicte lleu de lesions

Demanen dos anys de presó a una dona que va estampar un vas a un home que suposadament li va ficar mà

DAVID ZORRAKINO / Europa Press

1
Es llegeix en minuts
El Periódico
Europa Press

La Fiscalia demana dos anys de presó per a una dona que l’octubre del 2017 va estampar un vas al cap a un home que suposadament li havia ficat mà en una discoteca de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), mentre sol·licita 15 mesos per un delicte d’abús sexual per a l’home que presumptament la va assetjar.

Segons l’escrit d’acusació de la Fiscalia, consultat per Europa Press, l’home li va ficar la mà per sota de la faldilla mentre estaven de festa en una discoteca, davant la qual cosa ella el va empènyer. Van començar a forcejar, ell la va agafar del coll i ella el va colpejar a la cara amb un vas de vidre, també segons l’escrit de la fiscal.

Entretots

¿Ets veí de L'Hospitalet? Parla'ns de la teva ciutat

Publica a Entre Tots la teva experiència en primera persona vinculada a la gran ciutat catalana

Notícies relacionades

Per aquests fets, la Fiscalia acusa l’home d’un presumpte delicte d’abús sexual i un delicte lleu de lesions, pels quals demana una condemna de 15 de mesos de presó i una multa de 1.800 euros. Per la seva banda, a la dona la Fiscalia l’acusa d’un presumpte delicte de lesions, pel qual demana condemnar-la a dos anys de presó.

Tot i que el judici estava previst per a aquest dilluns, l’Audiència de Barcelona l’ha suspès per falta de competència i es reprogramarà en un jutjat penal de la ciutat.