El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Durant sis setmanes

Les obres al túnel de l’estació Av. Carrilet de l’Hospitalet modificaran els horaris de FGC

  • Els treballs impliquen que els trens circulin per una única via des de dissabte fins al 4 de setembre

  • Es reforçarà el servei amb trens que circularan amb sis vagons en comptes de tres

Les obres al túnel de l’estació Av. Carrilet de l’Hospitalet modificaran els horaris de FGC

FGC

1
Es llegeix en minuts
ACN

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) iniciarà aquest dissabte les obres de millora del túnel de sortida de Barcelona de la línia Llobregat-Anoia, en els dos extrems de l’estació Avinguda Carrilet de l’Hospitalet. Els treballs consisteixen en la substitució de la llosa de la contravolta del túnel en dos trams d’uns 200 metres, cada un als dos costats de l’estació, i la instal·lació d’una nova via en placa formigonada per millorar la robustesa de la infraestructura davant les variacions del nivell freàtic i minimitzar-ne el manteniment.

La planificació dels treballs implica que els trens circulin per una única via al seu pas per l’estació Avinguda Carrilet de l’Hospitalet des d’aquest dissabte fins al 15 d’agost.

Així, les obres al túnel suposaran durant les pròximes setmanes una modificació dels horaris en la línia Llobregat-Anoia, excepte als dos ramals de la línia, és a dir, als trams que connecten les estacions de Manresa Baixador i Igualada amb Martorell Enllaç. Al seu torn, per oferir el màxim de places disponibles, es reforçarà el servei amb trens que circularan amb sis vagons en comptes de tres.

Notícies relacionades

Tots els trens faran parada a totes les estacions del seu recorregut i l’estació Av. Carrilet de l’Hospitalet tindrà operativa només una andana: en la primera fase serà l’andana 2 i durant la segona, l’andana 1.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet