El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

«Abundant sang»

Un policia nacional evita el suïcidi d’una dona a l’Hospitalet de Llobregat

  • L’agent es va dirigir a la finca, on se sentien crits d’una dona que deia: «Em suïcidaré. Res té solució, no es pot arreglar»

Un policia nacional evita el suïcidi d’una dona a l’Hospitalet de Llobregat

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un agent de la Policia Nacional de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) ha salvat la vida d’una dona que s’estava provocant lesions amb un ganivet de grans dimensions amb la intenció de suïcidar-se. Els fets van passar el mes de juny passat, quan l’agent, que estava donant servei a l’oficina d’expedició de documents de la comissaria de l’Hospitalet, va ser requerit per una ciutadana que alertava que una veïna del seu portal s’estava intentant suïcidar, va explicar aquest dilluns el Cos Nacional de Policia en un comunicat.

El policia es va dirigir a la finca i va trobar oberta la porta del domicili, on se sentien crits d’una dona que deia: «Em suïcidaré. Res té solució, no es pot arreglar». Per això, va explicar el cos, l’agent va accedir a l’interior del domicili per motius urgents de necessitat amb la intenció d’auxiliar la dona i evitar un dany greu i imminent.

Una vegada a dins, a la cuina es va trobar una dona de mitjana edat en un estat elevat de nerviosisme que portava un ganivet de grans dimensions i els seus braços presentaven nombrosos talls, dels quals emanava «abundant sang», va detallar la Policia Nacional.

Notícies relacionades

Després que la dona intentés fer-se un altre tall al canell, el policia li va prendre el ganivet i va mirar de calmar-la mentre li practicava els primers auxilis tapant les ferides sagnants que presentava. Posteriorment, van acudir al lloc una patrulla uniformada dels Mossos d’Esquadra, que van col·laborar amb l’agent a auxiliar a la dona fins a l’arribada dels serveis sanitaris d’urgència, que la van atendre i la van traslladar a l’hospital.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet