El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

CORONAVIRUS

L'Hospitalet manté oberts els poliesportius perquè les escoles puguin fer educació física

Els equipaments també obriran per als entrenaments d'equips o esportistes que disputin competicions nacionals o internacionals

Per la seva part, la Televisió de l'Hospitalet emetrà classes virtuals tots els dies de la setmana, per practicar activitat física a casa

hospi

hospi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat explica en un comunicat que els poliesportius municipals obriran per mantenir l’activitat de les escoles i instituts que fan l’assignatura d’educació física en aquestes instal·lacions esportives, dins de l’horari lectiu, en règim de cessió d’espais.

En aquest cas, l’activitat no està afectada per les noves mesures, «ja que les classes les imparteixen els professors de l’escola, i no surten de la seva bombolla de relació», apunten des del consistori. Així, des de divendres «es mantenen tancats tots els poliesportius municipals i les instal·lacions esportives de l’Hospitalet» en la línia de les restriccions aprovades per la Generalitat per frenar la pandèmia de la Covid-19, recorden.

En el mateix comunicat s’afirma que els equipaments esportius també obriran per als entrenaments d’equips o esportistes que disputin competicions nacionals o internacionals i, en aquests casos, sense públic.

D’altra banda, les noves mesures han suposat la suspensió del programa de natació educativa, que es fa en horari lectiu amb monitors dels poliesportius i, de vegades, amb altres grups escolars», dos aspectes que no s’ajusten a les noves mesures».

Classes d’activitat física a través de la tele

Coincidint amb el nou tancament de les instal·lacions esportives, Televisió de l’Hospitalet va iniciar aquest dilluns 2 de novembre l’emissió de les classes virtuals que des de l’inici de la pandèmia el personal tècnic dels poliesportius municipals ha ofert a través de les xarxes socials.

Notícies relacionades

La difusió d’aquests vídeos es farà tots els dies de la setmana, perquè la ciutadania pugui practicar activitat física a casa seva. Així, de dilluns a divendres les emissions es faran a les 8 i les 18.30 h, i dissabte i diumenge a les 8 i les 12 h.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA