El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

EDUCACIÓ

Comencen les obres de la nova escola Ernest Lluch de l'Hospitalet

El centre es va crear el curs 2011-2012 i des d'aleshores ha funcionat en uns mòduls prefabricats, en què ha acollit 260 alumnes

lluc

lluc

1
Es llegeix en minuts
EFE

Les obres de construcció de la nova escola Ernest Lluch, al barri de Collblanc-la Torrassa de l’Hospitalet de Llobregat, han començat aquest dijous i està previst que el projecte, llargament reivindicat per l’Ajuntament i la comunitat educativa, acabi en 16 mesos.

En un comunicat, el consistori ha recordat que l’escola es va crear el curs 2011-2012, i que des d’aleshores ha funcionat en uns mòduls prefabricats, en què ha acollit260 alumnes.

La nova escola, la construcció de la qual havia de començar a mitjans de març, tot i que es va ajornar per la crisi sanitària, s’aixeca en un solar cedit per l’Ajuntament, tindrà un cost de 3,24 milions d’euros i està prevista que obri per al curs 2021-2022.

Demanda de places d’atenció primària

Notícies relacionades

El consistori ha subratllat que aquest projecte ha sigut un dels més reivindicats al municipi per fer front a la demanda de places d’atenció primària, i ha recordat quel’escola Paco Candel, que actualment també funciona en mòduls prefabricats, segueix en procés de construcció.

Més notícies de l’Hospitalet en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA