El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Constituïda la Mesa d'Infraestructures del Baix Llobregat i l'Hospitalet

Impulsada per Pimec, pretén ser un espai de treball des d'on fer un seguiment de les inversions en infraestructures clau per al territori

baix

baix

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dijous s’ha constituït a Sant Feliu la Mesa d’Infraestructures del Baix Llobregat i l’Hospitalet, una iniciativa impulsada per Pimec que pretén reunir en un mateix espai de treball tots els agents de la comarca per fer un seguiment de les inversions planificades en infraestructures clau per al territori.

Així, la Mesa controlarà que s’executin totes les actuacions previstes pels responsables de planificació, execució i gestió de les infraestructures, recollint informació sobre l’estat de les actuacions i dialogant amb les administracions públiques competents en cada cas.

Segons el president de Pimec Baix Llobregat-l’Hospitalet, Joan Soler, aquest instrument “servirà per reclamar que les inversions s’ajustin al pes real que té el Baix en l’economia, per dialogar amb tots els agents de la comarca i fer un seguiment de totes les obres aturades o en execució”.

A tall d’exemple, Soler ha citat actuacions com les de la B-40 entre Olesa de Montserrat i Viladecavalls, la variant de Vallirana, la connexió de la Ronda Litoral amb la C-32 a Sant Boi, la llançadora de Rodalies fins a la T1 de l’aeroport del Prat i el tram d’autobús Cornellà-Castelldefels, entre d’altres.

Un espai obert

Notícies relacionades

Pimec pretén garantir així la millora de la mobilitat tant de persones com de mercaderies a la demarcació de Barcelona, deixant, a més, la porta oberta a tots els agents que tinguin interessos legítims a millorar aquesta mobilitat a unir-s’hi.

L’acte de constitució de la Mesa d’Infraestructures del Baix Llobregat i l’Hospitalet va comptar amb la presència de la subdelegada del Govern a Barcelona, Montserrat Garcia, i d’alcaldes i representants de 19 municipis de la comarca, junt amb els sindicats més representatius.