El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

SEGON ACTE EN 4 MESOS

ERC i la CUP de l'Hospitalet exigeixen a l'ajuntament que no cedeixi espais municipals a Vox

La formació ha convocat un acte per a aquest diumenge, que, segons denuncien, "no té autorització municipal"

zentauroepp45710092 santiago abascal  leader of far right political party vox  s181104170038

zentauroepp45710092 santiago abascal leader of far right political party vox s181104170038 / STRINGER

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els grups d’ERC i la CUP-Poble Actiu de l’Hospitalet han demanat al Govern municipal que “impedeixi” la celebració d’un acte de Vox previst per a aquest diumenge al Camp Municipal de Futbol Gornal, que, segons ells, “no compta amb cap autorització municipal”.

En un comunicat conjunt, les dues formacions també s’han dirigit a la resta de forces polítiques del consistori, a qui han demanat “que es posicionin i no blanquegin ni col·laborin amb el feixisme”.

A més, han exigit “coherència política” al Govern de Núria Marín (PSC), a qui demanen fer complir els acords de la moció aprovada a l’octubre pel ple municipal i que declarava l’Hospitalet com a ‘Ciutat Antifeixista'.

Els dos grups també han mostrat el seu recolzament a les accions de protesta convocades aquell mateix dia davant de l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) del Gornal. 

Notícies relacionades

Aquesta no és la primera vegada que les formacions hospitalenques fan aquesta petició. El mateix mes d’octubre, la CUP-PA exigia a l’ajuntament que no cedís un equipament municipal, en aquest cas, el Centre Cultural Bellvitge-Gornal, per a un míting de Vox, que es va acabar celebrant.

Més notícies de l’Hospitalet a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA