Troba el teu habitatge a barcelona

Lloguer a Barcelona: Aquest és el moment d’aconseguir una habitació en un pis compartit

El setembre és a la cantonada i són molts els estudiants i professionals que arriben a la ciutat en aquestes dates a la recerca de vivenda

Lloguer a Barcelona: Aquest és el moment d’aconseguir una habitació en un pis compartit
1
Es llegeix en minuts

S’acosta l’inici del curs per a molts estudiants universitaris i amb aquest la intensa recerca de vivenda. Les habitacions de lloguer són una de les opcions més recorregudes per aquest sector del mercat immobiliari, majoritàriament joves. També els professionals que arriben a Barcelona a la recerca de noves oportunitats laborals, donada la gran activitat empresarial de la ciutat, són un client destacat a la recerca de vivenda de lloguer.

Lloguer d’habitacions en pisos compartits a Barcelona

Lloguer d’habitacions en pisos compartits a BarcelonaEl lloguer d’habitacions en pisos compartits és una solució còmoda, pràctica i més econòmica que llogar un immoble complet en solitari. Si el lloguer d’un pis a Barcelona es dispara i, a més, l’oferta d’aquests escasseja, en el cas de les habitacions en pisos compartits les possibilitats de trobar un allotjament assequible augmenten i milloren el pressupost. 

Preu d’una habitació compartida en un pis de lloguer a Barcelona

Preu d’una habitació compartida en un pis de lloguer a BarcelonaDes de 250 euros al mes es poden trobar habitacions de lloguer a Barcelona, totalment condicionades i equipades amb llit, armari i taula d’estudi. La resta d’habitacions d’aquests pisos per llogar són compartides amb els altres habitants de l’immoble. És a dir, es comparteix l’ús dels lavabos, cuina i sala d’estar.

Notícies relacionades

Aquestes condicions solen ser atractives per als joves estudiants o treballadors que aterren a la ciutat a la recerca de noves experiències, ja que el fet de viure amb altres persones, normalment de la seva mateixa edat, les ajuda a fer noves amistats i fomenta la seva socialització.

Ubicació dels pisos per llogar a Barcelona

Ubicació dels pisos per llogar a BarcelonaEn el cas de Barcelona, la majoria d’aquests immobles es localitzen en zones com l’Eixample o el Raval. Àrees del centre, ben comunicades amb transport públic, amb tots els serveis a prop i comerç de proximitat, així com diversitat de locals d’oci i cultura.