Troba el teu habitatge a barcelona

Adquireix la teva residència vacacional a Menorca per menys del que et pensaves

Vivendes amb diferent personalitat, condicionades i llestes per disfrutar les teves vacances a l’illa amb més encant de l’arxipèlag balear

Adquireix la teva residència vacacional a Menorca per menys del que et pensaves
2
Es llegeix en minuts

Menorca és una de les illes més boniques de l’arxipèlag balear. Hi destaquen les cales, pobles pesquers, gastronomia i naturalesa en estat pur. És, per tot això, un dels racons escollits per molts per disfrutar de les anhelades vacances. Molts van més enllà i es plantegen aconseguir una vivenda a Menorca. Si aquest és el teu cas, descobreix en aquest article 6 pisos en venda a Menorca, amb diferents característiques i ubicacions, perquè puguis triar el que més s’adapti als teus interessos i necessitats.

 

 ¿Tens una immobiliària i necessites donar visibilitat als teus immobles, vols arribar amb les teves vivendes a milers de lectors? Dona’t d’alta com a empresa en tucasa.com i t’informem.

Planta baixa amb piscina, garatge i traster en venda a Es Mercadal, Menorca

Iniciem la nostra visita, amb una vivenda a planta baixa, amb plaça de garatge i traster. El pis disposa d’un saló-menjador amb accés a una terrassa que comunica amb el jardí i la piscina comunitària, una cuina independent que té safareig, un dormitori doble amb armari encastat i un bany complet.

 

Més informació i fotografies a pis en venda a Es Mercadal, Menorca.

Pis en venda a Es Migjorn Gran, Menorca

Tranquil i còmode apartament de 70 m2, ubicat en un edifici de només 5 veïns i amb vista al camp. La vivenda està sense moblar, llesta perquè la decoris al teu gust, excepte la cuina que sí que s’entrega completament equipada. L’immoble té un gran saló-menjador amb amplis finestrals, 2 dormitoris amb armaris encastats i un bany complet. Podràs disfrutar d’aire condicionat en totes les seves estades.

 

Més informació i fotografies a pis en venda a Es Migjorn Gran, Menorca.

Pis reformat en venda a Ciutadella

En aquesta ocasió, et presentem un pis de 87 m2 que ha sigut reformat en la seva totalitat, en una zona cèntrica envoltada de tota mena de serveis. La vivenda té un saló menjador molt lluminós, una cuina moblada i molt actual, 3 dormitoris i un bany complet.

 

Més informació i fotografies a pis en venda a Ciutadella, Menorca.

Pis de 120 m2 i amb terrassa en venda a Ciutadella

2Les claus d’aquest pis de 120 m2, ubicat en una quarta planta i tot exterior, t’estan esperant. La vivenda s’entrega moblada. Disposa d’un saló amb ampli finestral i terrassa amb vista al mar, una cuina independent i equipada amb electrodomèstics, 4 dormitoris amb armaris encastats i 2 banys complets.

 

Més informació i fotografies a pis en venda a Ciutadella, Menorca.

Planta baixa amb pati i traster en venda a Maó

Bufona planta baixa al centre de Maó que disposa d’un tranquil pati. Compta amb 93 m2 distribuïts en un gran saló-menjador amb una bonica cuina americana oberta, moblada, 2 dormitoris i 1 bany.

 

Més informació i fotografies a pis en venda a Maó, Menorca.

Pis de 136 m2 en venda amb terrassa a Maó

2Finalitzem el nostre recorregut amb aquesta espectacular vivenda de 136 m2, còmoda, confortable i amb vista al mar. L’immoble té un saló amb enormes finestrals, una cuina moblada i equipada, 4 dormitoris grans i 2 banys complets. Té una enorme terrassa amb sortida des d’algunes de les seves estades.

Notícies relacionades

 

Més informació i fotografies a pis en venda a Maó, Menorca.