Troba el teu habitatge a barcelona

Ens colem en el mercat immobiliari de luxe a Barcelona: aquests són els seus clients i les seves demandes

La varietat d’immobles de què disposa la ciutat la converteixen en un autèntic reclam per a aquesta exclusiva clientela

Ens colem en el mercat immobiliari de luxe a Barcelona: aquests són els seus clients i les seves demandes
1
Es llegeix en minuts

La varietat d’immobles de què disposa Barcelona en el seu mercat immobiliari fa que la ciutat atragui nombrosos inversors i clients interessats en la compra de vivenda. En el cas del mercat immobiliari de luxe, en el qual ens centrarem en aquest article, la Ciutat Comtal es converteix en tota una joia. L’atractiu dels seus carrers i barris, els seus edificis històrics, passejos, monuments, clima, etc. fan que siguin molts els clients interessats a aconseguir una vivenda a Barcelona. Així ho constaten des de l’agència immobiliària Berkshire Hathaway HomeServices, especialitzada en l’assessoria i comercialització d’immobles d’alt estànding a Barcelona. 

 

En concret, Meli Reith, Operations Manager de l’esmentada agència, assegura que els immobles més demandats per aquest perfil de clients solen ser «propietats amb valors arquitectònics clàssics del modernisme català i que presenten reformes integrals d’alta qualitat, o bé propietats en finques d’obra nova de dissenys avantguardistes». 

 

Afegeixen, a més, que es busquen «finques règies, àtics o dúplex amb grans terrasses i vistes. També són molt preuades les propietats amb zones comunitàries enjardinades privades». 

 

Quant a les ubicacions preferides, són les dels «carrers principals de la Ciutat Comtal». Les zones més demandades pel client de luxe de Barcelona són Pedralbes i els carrers clau de l’Eixample: Passeig de Gràcia i rambla de Catalunya, concretament la zona més privilegiada de l’Eixample: el Quadrat d’Or», destaquen els experts consultats.

 

Perfil del client d’habitatge de luxe a Barcelona

Notícies relacionades

 

A l’hora de traçar un perfil del client d’habitatge de luxe a Barcelona la tendència apunta cap a «empresaris, professionals liberals i alts directius, locals o estrangers, amb una franja d’edat entre els 40 i els 60 anys». Mentre el client local sol buscar la seva «primera residència a la ciutat per poder viure-hi tota la família, en ubicacions residencials», el client estranger s’interessa, d’una banda, en «segones residències, normalment no gaire grans, per a estades temporals a la ciutat» o «primera residència, en el cas d’estrangers que treballen a Barcelona».