Troba el teu habitatge a barcelona

Primer desig de la carta als Reis d’Orient: una nova vivenda

Si somieu viure en un àtic, aquí en teniu una selecció a Sitges a preus més que interessants

Primer desig de la carta als Reis d’Orient: una nova vivenda
2
Es llegeix en minuts

Si fa temps que us ronda pel cap la idea de canviar de casa, l’any nou és el moment ideal per donar forma a aquests plans. Els Reis d’Orient poden convertir-se en els vostres aliats i portar-vos qualsevol d’aquests àtics en venda a Sitges. Vivendes lluminoses, amb terrasses, àmplies estances i una ubicació amb vistes úniques. ¿A quina d’aquestes vols començar el 2022 de la millor manera possible?

Preciós àtic amb xemeneia i vistes al mar a Sitges

Si us agrada la idea de viure en un immoble en el qual poder sortir a contemplar les espaioses vistes al mar, disfrutar d’estones d’oci a la terrassa que posseeix de 20 m2 o escalfar-vos a la llar de foc que hi ha al saló, mentre compartiu una pel·lícula amb la vostra parella, és fàcil aconseguir-ho, gràcies a aquest àtic en venda. Consta d’una cuina americana, 2 habitacions dobles i un bany. Compta amb algunes millores, com aire condicionat, finestres d’alumini, terra de fusta, etc.

Preu: 220.000 euros.

Més informació i fotografies a àtic en venda a Sitges.

Vivenda amb terrassa de somni a tocar la platja

En aquesta ocasió us mostrem una espectacular vivenda llesta per a traslladir-s’hi, en la qual podreu disposar d’una preciosa terrassa de 14 m2 amb la que sempre heu somiat per compartir amb família i amics a l’aire lliure. Àtic a tocar de la platja i que a més disposa d’un saló-menjador, cuina americana reformada, 1 dormitori i un bany exterior complet. Disfruta de l’aire condicionat de què també disposa.

Preu: 275.000 euros.

Més informació i fotografies a àtic en venda a Sitges.

Llum a doll en aquest àtic amb terrassa i balcons

Aquest àtic que us oferim és ideal, a més de per la seva llum natural, perquè el sol i la brisa marina entraran també per la terrassa i el balcons que té, de més de 30 m2. Podreu trobar un ampli menjador amb una cuina individual totalment equipada, 3 habitacions exteriors, 2 banys, un amb dutxa. Inclou finestres amb doble vidre tipus climalit, armaris encastats i traster.

Preu: 350.000 euros.

Més informació i fotografies a àtic en venda a Sitges.

Amplitud, lluminositat i excel·lents qualitats per a aquesta vivenda a Sitges

Sens dubte aquest és l’àtic que estaveu buscant, vivenda sense moblar amb infinites possibilitats per decorar, tot exterior i que compta amb immillorables qualitats, com calefacció de gas, aire condicionat, fusteria d’alumini, terra de parquet, ascensor i una pràctica galeria que dona més amplitud a l’espai. Compta amb un saló i una cuina independents, 3 dormitoris i 2 banys.

Preu: 360.000 euros.

Més informació i fotografies a àtic en venda a Sitges.

Àtic amb encant i terrasses en dos ambients al cor de Sitges

Si us agrada reunir-vos amb família i amics i disfrutar a l’aire lliure d’agradables vetllades, aquest és l’àtic dels vostres somnis. Compta amb dues grans terrasses, una a la primera planta i a la qual s’accedeix pel saló i una altra de 50 metres a la planta superior recreant diferents ambients, una zona menjador sota un gran tendal que protegeix del sol i una altra zona tipus solàrium per a estones d’oci i lectura. Disposa d’una cuina amb galeria vidrada, un saló menjador, una habitació doble i 1 bany complet. Situat en zona tranquil·la al centre, a 5 minuts de la platja i amb plaça de pàrquing inclosa.

Notícies relacionades

Preu: 390.000 euros.

Més informació i fotografies a àtic en venda a Sitges.