Troba el teu habitatge a barcelona

Casas de disseny a Barcelona des de 116.000 euros. Arriba el nou concepte de vivenda

¿On vols la teva futura llar? Immobles amb disseny avantguardistes amb totes les comoditats

Casas de disseny a Barcelona des de 116.000 euros. Arriba el nou concepte de vivenda
1
Es llegeix en minuts

Avui arribem amb un nou estil de vivendes, compten amb disenys avantguardistes, totes les comoditats i diferents models. En menys del que penses pots aconseguir una casa en venda a Barcelona per menys de 116.000 euros. Tu tries la zona i el terreny. El pas següent: disfrutar de la teva futura llar.

Casa a Vilalba Sasserra per 115.988 euros

Té dos dormitoris dobles i un gran lavabo complet. El menjador i la cuina ‘office’ estan totalment obert en un extrem de la vivenda i a l’altre extrem hi ha un gran saló de 16 m². Tot i així, tot està a la mateixa estança per tenir més amplitud de l’espai. Dos a la part frontal amb accés a una terrassa coberta (entrada) i inclou dues terrasses més a la part posterior que corresponen a les habitacions. 

Més informació i fotografies a casa en venda a Barcelona per menys de 116.000 euros.

Casa a Sant Antoni de Vilamajor per 126.795 euros

Té dos dormitoris dobles i un gran lavabo complet. A una mateixa estança ens trobem el menjador, la cuina amb illa central i una gran sala d’estar. Amb molta amplitud i comoditat de l’espai. Disposa de grans finestrals a tota la vivenda, tant a la part frontal com a la posterior. Compta amb una gran terrassa de 30m² que envolta la part frontal i lateral.

Més informació i fotografies a casa en venda a Barcelona per menys de 127.000 euros.

Casa a Sant Pere de Vilamajor per 170.000 euros

Notícies relacionades

Casa de 90 m2 amb un disseny cúbic avantguardista, és un dels models icones de la nostra gamma, compta amb totes les comoditats de les seves germanes grans amb una relació qualitat-preu immillorable. El disseny de la planta (formada per tres mòduls de contenidor del tipus High Cube de 12 metres de llarg per 3 metres d’alçària) té una infinitat de possibilitats. Té dos dormitoris dobles i un gran lavabo complet. 

Més informació i fotografies a casa en venda a Barcelona per 170.000 euros.