Troba el teu habitatge a barcelona

Pisos de lloguer a les Corts per mudar-t’hi d’un dia per l’altre

Accedeix al contingut d’aquest article i elegeix quina serà la teva futura llar

Pisos de lloguer a les Corts per mudar-t’hi d’un dia per l’altre
2
Es llegeix en minuts

Buscar una vivenda per realitzar la mudança d’un moment a l’altre mai havia sigut tan fàcil. Hem seleccionat pisos de lloguer a les Corts moblats i equipats o sense moblar, perquè t’hi desplacis amb els teus estris. ¿Preparat per empaquetar?

Pis a la zona plaça de Francesc Macià i el Parc del Turó

Disposa de 3 dormitoris dobles, un dels quals, la màster suite, amb vestidor a mida (sensor de moviment amb llum de cortesia) i lavabo ampli amb dutxa. A la zona dia, des del menjador de 55 m2 vestit amb parquet, disfruta de vistes directes sobre l’avinguda Diagonal gràcies als finestrals de sostre a terra i el balcó. La cuina, totalment equipada amb electrodomèstics Gaggenau i Miele, pot alternativament obrir-se o tancar-se al menjador i es completa amb una illa per a cocció i preparació, a més de disposar al costat d’una zona d’aigües i emmagatzematge. Ideal, ¿oi?

Més informació i fotografies a pis de lloguer a les Corts.

Pis a Gran Via Carles III, al costat del Corte Ingles de la Diagonal 

Vivenda pròxima a zona universitària. Disposa de 115 m útils, molt ben distribuïts. La propietat consta de 4 habitacions, una d’elles doble. Compta amb un ampli menjador amb sortida a la terrassa, cuina equipada, zona d’aigües, rebost i estenedor, un lavabo complet i un lavabo inclòs en una de les habitacions senzilles. Terres de parquet.

Més informació i fotografies a pis de lloguer a les Corts.

Immoble al costat del metro de les Corts

Consta d’un ampli menjador molt il·luminat de grans finestrals, amb estors automàtics, cuina de disseny equipada amb electrodomèstics de qualitat, 2 habitacions dobles, un bany complet amb sortida a terrassa interior, tipus galeria.

Més informació i fotografies a pis de lloguer a les Corts.

Pis sense moblar a les Corts

Pis de 70 m2 útils i amb terrassa de 15 metres a les Corts, sense moblar. La vivenda consta de menjador amb cuina americana actualitzada, 4 habitacions, de les quals 2 són dobles i una d’elles dona a la terrassa, una altra mitjana i una altra d’individual. Hi ha dos lavabos complets amb plat de dutxa que també estan reformats.

Més informació i fotografies a pis de lloguer a les Corts.

Pis ideal a Pedralbes

Notícies relacionades

Pis a punt per instal·lar-t’hi. Es tracta d’un pis de 129 m2 ampli i molt lluminós amb menjador amb sortida a una agradable terrassa amb vistes precioses sobre la ciutat de Barcelona, cuina independent amb zona de rentat, habitació i lavabo de servei. El dormitori principal compta amb lavabo complet en suite, a més de dos dormitoris més compartint un lavabo complet amb banyera. La vivenda disposa de calefacció i aire condicionat, terres de parquet i armaris encastats, a més de plaça de garatge a la mateixa finca.

Més informació i fotografies a pis de lloguer a les Corts.