Sant Jordi 2023

Més de 70 escriptors en la trobada local i comarcal a Granollers

Eulàlia Canal, Arian Botey, Jordi Julià, Montse Aldrufeu, Jordi Riera; són algun dels convidats

Més de 70 escriptors en la trobada local i comarcal a Granollers

JORDI OTIX

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Granollers acollirà, aquest dissabte 22 d’abril, la tradicional trobada d’autors i autores locals i comarcals. En aquesta edició s’han comptabilitzat més de 130 publicacions que, segons el consistori de la capital del Vallès Oriental, és un fet que demostra que «el territori és molt prolífic en l’edició de llibres».

Eulàlia Canal, Arian Botey, Jordi Julià, Montse Aldrufeu, Jordi Riera, Víctor del Árbol, Alba Dalmau, Jordi Sedó, Teresa Sagrera, Ramón Gasch, Joaquín Brustenga, Núria Ribalta, Ari Grau, Oriol Brutau, Salvador Coll, Gabriel Moto, Laura Martín, Pau Gener Galín, Rosa Serra, Maria Fernández Vidal i Lluís Valls són només alguns dels noms dels 70 autors que ja han confirmat la seva assistència a la trobada, que serà dinamitzada per la periodista i també escriptora, Marina Martori.

La trobada començarà a les 10.00 fins a les 12.30 h, quan la periodista Maria Fernández Vidal serà l’encarregada de llegir el pregó de Sant Jordi. A les 12.00 h es realitzarà una recepció institucional a la pregonera, a l’Ajuntament.

Les novetats editorials es trobaran a la parada de publicacions locals i comarcals, que estarà situada a la zona de les oliveres de la Porxada, en el marc de la trobada i de la fira del llibre i la rosa dels dies 22 i 23.

Notícies relacionades

Les novetats locals d’aquest Sant Jordi s’han anat coneixent en les últimes setmanes amb activitats de promoció, com presentacions de llibres i firmes amb autors que han organitzat llibreries i entitats, així com el Bookcrossing d’abril, una iniciativa municipal que allibera novetats a equipaments culturals de la ciutat i que és necessari anar descobrint a través de les xarxes socials.

Llegeix totes les notícies de Granollers a EL PERIÓDICO Granollers